Black Friday en Cyber Monday aanbiedingen voor hardlopers

aanbiedingen voor hardlopers

Het kan je bijna niet ontgaan zijn: afgelopen vrijdag was het Black Friday en aanstaande maandag is het Cyber Monday. Dat betekent dat winkels flinke kortingen beloven. Black Friday en Cyber Monday zijn overgewaaid uit de VS, en wordt nu ook flink gepromoot in Nederland. Helaas stellen de kortingen in Nederland veel minder voor dan in de VS constateert De Consumentenbond. De meeste kortingen op Black Friday en Cyber Monday liggen rond de 20%. En dat soort kortingen heb je het hele jaar door wel.

Dus als je niets nodig hebt kun je Black Friday en Cyber Monday het beste gewoon negeren. Maar stel nou dat je toch net een nieuw sporthorloge wilde kopen of nieuwe hardloop tights nodig hebt, dan is dit een mooi moment om dat met korting te doen. Mits je goed oplet of het wel echt een goede korting is. Hieronder een overzicht van een aantal Black Friday en Cyber Monday aanbiedingen voor hardlopers.

Black Friday en Cyber Monday aanbiedingen voor hardlopers

  • Sporthorloges bij bol.com tot 45% korting. Zoals deze Garmin Fenix:sporthorloge aanbieding
  • Asics Gel Kayano 25 hardloopschoenen in de aanbieding bij Sport2000 van 180,- voor 144,-:ASICS GEL-KAYANO 25
  • 20% korting op alles bij PerrySport! En ze hebben daar hardloopschoenen en hardloopkleding. Ik gooide een Asics silver winter hardloop tight in mijn virtuele winkelmandje, en kreeg aan het eind inderdaad netjes de korting:hardloop voordeel
  • Bij Wehkamp hebben ze tot 60% korting. Zo kun je er een hardloop tight van het merk Puma kopen van 69,96 voor 55,96. Het is de moeite van een bezoekje aan de site van Wehkamp waard vind ik: hardloopaanbiedingen

Verstandig kopen tijdens Black Friday en Cyber Monday

In het algemeen geldt: als je iets nodig hebt voor tijdens het hardlopen, denk aan schoenen, loopsokken, verlichting om veilig te lopen of hardloopkleding, dan kán het weekend van Black Friday en Cyber Monday een goed moment zijn om dat te doen. Want je kunt dan voordeliger uit zijn. Mits je niet van alles gaat kopen alleen maar omdat er korting op zit natuurlijk. Koop dingen die je toch al nodig had. Van alle aanbiedingen die ik zag spreken die van PerrySport me het meest aan. En dat is omdat ze heel eenvoudig korting geven op hun hele assortiment. Je hoeft dus niet op producten met korting te zoeken: ze beloven korting op alles.

Heb jij nog dingen gekocht, of ga je dat nog doen dit weekend?

Bron afbeelding: Shutterstock

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.