Zie jij jezelf als een hardloper?

Zie jij jezelf als een echte hardloper? Hoewel ik inmiddels zo'n 18 jaar loop, vind ik het nog steeds lastig om mezelf als zodanig te betitelen. Ik ben immers niet bepaald snel. Maar tegelijkertijd wordt vaak gezegd dat het heel simpel is: als je gaat hardlopen, ben je dus een hardloper. Dus soms moet je ook gewoon je perspectief op jezelf durven aan te passen.

Het is een kwestie van perspectief

Durf jezelf als hardloper te zien.

Dan ben, of word je het vanzelf.

Het is simpelweg een kwestie van perspectief.

Kijk maar: dezelfde foto, maar dan in een ander perspectief : )

Hardloper
Durf jij jezelf een hardloper te noemen?

Similar Posts

2 Comments

  1. Je hebt wel gelijk dat het een kwestie van perspectief, bij mensen die eigenlijk alleen op de bank zitten zeg ik wel dat ik hardloop maar durf ik niet te zeggen dat ik een hardloper ben dat voelt voor mijn gevoel toch anders en bij mensen die harder lopen als mij of veel sporten zeg ik al helemaal niet dat ik een hardloper ben maar zeg ik dat ik wel eens loop en laat ik in het midden of dat wandelen of rennen is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.