Hoe zie jij er uit ná het hardlopen?

Ken je die vrouwelijke hardlopers, die er goed uit zien in kórte, strakke tights? Met een vrolijk dansende blonde paardestaart op hun rug, en zonder vlekken in het gelaat, leggen ze moeiteloos grote afstanden af. Zo'n hardloper ben ik niet.

Als ik thuiskom na een marathon, oké vijf kilometer, dan ben ik bezweet, mijn gelaatstrekken zijn verwrongen in een pijnlijke grimas, mijn gezicht is rood aangelopen, mijn haar zit wild en mijn brillenglazen zijn beslagen. Kortom: ik heb er wel eens charmanter uitgezien.

Gelukkig weerspiegelt mijn uiterlijk op zulke momenten niet mijn gemoedstoestand, want die is wél optimaal!

Hoe zie jij er uit ná het hardlopen?

Similar Posts

6 Comments

  1. Ik heb het opgegeven om me druk te maken over mijn uiterlijk na afloop. Tevoren let ik nog wel op of mijn haar gekamd is en dat ik leuke loopkleding draag. Ik vind dat je het mag zien als je je ingespannen hebt. Ik vind het ruiken alleen vervelender. Er is geen deo tegen bestand. Alleen direct douchen helpt.

    groetjes,

    Dorothé
    http://djaktief.wordpress.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.