Ren mama, ren!Hardloop perikelenHardlopen met je smartphone

Reacties

Hardlopen met je smartphone — 2 reacties

  1. ik loop niet met muziek maar dat wist je al. Ik neem wel altijd mijn smartphone mee omdat ik graag foto's maak en voor de veiligheid. Ik draag hem meestal in een spibelt, waar ik hem dan uithaal als ik hem nodig heb.

    Groetjes,

    Dorothé

  2. Mijn telefoon had ik tot voor kort niet bij me. Ik loop met een GPS horloge en als ik muziek mij bij draag is dat in de vorm van een Ipoad nano. Zo klein mogelijk. Maar sinds kort heb ik de flipbelt. Die kan ik mijn mijn middel dragen zonder dat ik hem voel. Met plek voor mijn telefoon. Zo heb ik hem toch bij me en dat geeft een fijn gevoel als ik verder wil en ga lopen dan de 5 km die ik nu (nog) loop...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder