Crivit Sports bij de Lidl

crivit sportsCrivit sports is een merk goedkope hardloopkleding dat je vindt bij de Lidl. Ik ben er een groot fan van!

Crivit Sports Hardloopkleding

De Crivit sports hardloopkleding voldoet namelijk aan de belangrijkste criteria voor goede hardloopkleding!

 • Speciaal materiaal dat vocht van je lichaam weg transporteert
 • Reflecterende elementen

En daar komen dan nog bij:

 • Spotgoedkoop
 • Leuk om te zien
 • Bijna overal in Nederland makkelijk te krijgen

Nu bij de Lidl: hardloopshirts, hardloopbroekjes, hemdjes en schoenen

Op dit moment ligt er weer Crivit Sports loopkleding bij de Lidl! Ik kocht één van de shirts. Anders dan veel hardloopkleding zit het Crivit Sports shirt niet strak. Sterker nog het het is een wat wijder model. Maar dat vind ik er eigenlijk juist geweldig aan. Het voelt heel relaxt en nonchalant.

Beetje doorzichtig

Wat me wel opviel is dat de stof een beetje doorzichtig is. Het is dan ook de bedoeling geloof ik om het shirt te combineren met een Crivit Sports loophemdje. Ook die zijn iets doorzichtig. Deze goedkope hardloopkleding leent zich dus heel goed om je in laagjes te kleden!

Op de foto heb ik er een wit hardloophemdje onder.

Crivit Sports hardloopshirt

100% polyester, met Topcool vezels. Het shirt is verkrijgbaar in de kleuren kobaltblauw, knalroze, zwart en oranje. De hemdjes zijn in dezelfde kleuren verkrijgbaar. Het is leuk om de verschillende kleuren met elkaar te combineren. Bijvoorbeeld het oranje shirt met daaronder het knalroze hemdje.

Crivit Sports hemdje en loopshorts

Normaal draag ik nooit zogenaamde 'nerveus gesneden' hardloopbroekjes. Maar de variant van de Crivit bedekt alles netjes.

 

achterkant loophemdje
Achterkant

Zoals je ziet is de achterkant van het Crivit Sports hardloophemdje in t-model. Erg fraai is het niet als je daar een gewone bh onder draagt...

Maatvoering

In mijn gewone kleding draag ik een maat 40, of medium. De hardloopkleding van de Lidl kocht ik in de maat M/40-42. Toen ik de korte broek uit de verpakking haalde dacht ik eerst: 'Die is veeeels te groot!' Maar hij zat precies goed...

Het shirt zit ook goed, maar het hemdje had ik beter een maatje kleiner kunnen nemen achteraf. Vooral aan de zijkant gaapt het nogal.

Wat kost me dat?

De prijzen zijn:

 • Dames shirt: 3,99
 • Hemdje: 2,99
 • Korte broek 3,99

Conclusie Crivit Sports hardloopkleding

De nieuwste Crivit Sports hardloopkleding bevestigt voor mij dat je bij de Lidl uitstekend terecht kunt voor fijne, leuke  en goede kwaliteit hardloopkleding voor vrouwen! Zie ook mijn review van een hardloopbroek van de Lidl.

N.B. De Lidl is verdeeld in regio's. Daardoor verschilt het aanbod soms per locatie. Check dus altijd eventjes het aanbod in jouw lidl via Lidl.nl.

Similar Posts

9 Comments

 1. Hi Nicole,

  Wat een mooie uitdrukking ‘nerveus gesneden’... ik loop 's zomers uitsluitend in dat soort broekjes omdat ze veel minder warm zijn. Ik vind ze fijner dan rokjes omdat ze niet opkruipen. Graag wil ik weten of er ook een binnenbroekje in zit?

  Ik zou die shirts niet zo gauw kopen omdat er kans op schuren lijkt van binnenkant bovenarm op lijf bij warm weer.

  Ik heb diverse winterspullen van het Lidlmerk en daar ben ik heel tevreden over.

  Groetjes,

  Dorothé

  1. Dat is een goede vraag Dorothé. Ik zal dat nog in de review opnemen. Het antwoord is in ieder geval 'nee'. En dat is denk ik mogelijk wel een nadeel van de broekjes. Maar ja, voor die prijs kan het waarschijnlijk ook bijna niet anders.

 2. Crivit komt gewoon van een A merk fabriek uit China, maar dan zonder A merk label. Prima kwaliteit en vaal met A merk YKK ritsen.

 3. Dat is nu juist minder dat alles lekker ruim zit. Het hangt als een vuilniszak om je heen, zo sport dat niet lekker (naden en plooien wrijven over de huid) en zal de stof haar vochtafvoerende functie niet goed kunnen uitvoeren.

 4. Ander seizoen, maar zelfde merk. Bij de tights (kort/lang) is het wel even goed opletten of ze niet te doorzichtig zijn. Is me weleens opgevallen dat als er een felle kleur ondergoed onder gedragen wordt, deze duidelijk te zien is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.