Cool en hot

Nu de temperaturen eindelijk winterse waarden aannemen ben ik gedwongen mijn zwarte hardloopbroek/legging te dragen, in combinatie met de spuuglelijke bijpassende trui. Daarover draag ik zo'n winddichte, luchtdoorlatende bodywarmer. En dan complementeer ik mijn zwarte kleding met witte sportschoenen met een beetje lichtblauw. Ik ben weliswaar niet koud, maar beslist niet cool.

Hoewel het niet erg stoer is om je druk te maken over hoe je er uit ziet, denk ik verlangend aan de zomer, waar ik het met een korte adidas tennisbroek afkan, en een simpel wit hemdje.

Maar het kan nog beter: er zijn nu zelfs hardlooprokken! Aangezien ik in mijn dagelijks leven altijd gekleed ga in rokken, gaat mijn hart sneller kloppen bij het zien van deze kekke rokjes. Even was ik bang dat iedereen dan mijn niet zo kekke onderbroek zou zien, maar het rokje is voorzien van een ingebouwde. In gedachten zie ik mezelf al ronddartelen in zo'n leuk kort rokje.

Dan ben ik zowel cool als hot!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.