Ren mama, ren!Hardloop perikelenHardloop snelheid: wat is snel, en wat is langzaam?

Reacties

Hardloop snelheid: wat is snel, en wat is langzaam? — 9 reacties

 1. Hi Nicole,

  Ik ben ook een langzame loper (8 km per uur). Maar sinds ik volgens de Verheul/Lok methode train, ben ik sneller aan het worden (10 km per uur). Ben er erg blij mee en deze manier van trainen bevalt ook erg goed.

  Groetjes,

  Figen

  • Ik ga die methode eens opzoeken Figen. Bedankt voor de tip. Hoewel het me op zich niet zoveel uitmaakt of ik snel ben of niet. Het belangrijkst vind ik dat ik de tijd en afstand loop.

 2. Het vervelendste aan dat ik langzaam loop vind ik nog wel wanneer je meedoet aan een hardloopwedstrijdje en je om je heen vooral oudere en dikkere mensen ziet (niet verkeerd bedoeld). Ik ga voor de 5KM binnen 30 minuten! 🙂

 3. Ik ben geen snelle loper 5 km in 35 minuten maar nadat ik ben gevallen maakt dat me eigenlijk ook niet zoveel meer uit. Mijn man zegt altijd je bent lekker buiten en dat is gezond!
  Groetjes Trudy

 4. Wat een interessante blogpost! 🏃‍♀️👟 Het is zo waar dat langzaam rennen helemaal niet erg is. Het gaat erom dat je geniet van het moment en dat je lichaam in beweging is. Ik moet toegeven dat ik zelf meer van wandelen houd, maar dat heeft vooral te maken met mijn nieuwsgierigheid. 😅🚶‍♀️ Als ik wandel, kan ik rustig om me heen kijken en alle mooie dingen zien die ik anders zou missen. Bedankt voor het delen van je gedachten, het heeft me zeker aan het denken gezet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder