Ren mama, ren!Hardloop perikelenYoga en hardlopen - de ultieme uitleg + 7 oefeningen!

Reacties

Yoga en hardlopen - de ultieme uitleg + 7 oefeningen! — 3 reacties

  1. Ik doe gewoon oefeningen en geen yoga, ik heb wel op yoga gezeten maar doordat ik zo flexibel ben overstrek ik teveel. Ik heb vroeger wel aan Pilatus' gedaan, deze oefeningen doe ik ook nog vaak, omdat het je middenrif sterker maakt.

  2. Ik moet zeggen dat ik niet eens weet dat het goede combinatie is. Het boek ken ik ook niet. Wel doe ik vaak hardlopen, krachttraining en daarna yoga, maar meer omdat ik dat leuk vind. Dat ze goed bij elkaar aansluiten is mooi meegenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder