Ren mama, ren!Hardloop perikelenCompensatie curve: gun jij jezelf genoeg rust?

Reacties

Compensatie curve: gun jij jezelf genoeg rust? — 1 reactie

  1. Hi Nicole,

    Ik train 5-6x per week maar ik wissel af: een dag er tegenaan een dagje kalm aan. Ik fiets en fitness als crosstraining. Mocht ik me niet super voelen dan neem ik een extra rustdag. De grootste fout die je kunt maken is om te proberen een training in te halen door extra dingen te doen. Training is opbouw en waar niets is kun je niet ineens iets doen als je snapt wat ik bedoel. Verder ben ik een luie trainer, ik maak geen junkkilometers om in te lopen of uit te lopen. Ik doe ook geen extra lange duurlopen als ik geen HM of marathon in de planning heb.

    groetjes,

    Doroth

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder