Lidl sportbh high impact: mijn ervaringen met deze bh!

Lidl sport bh

Ik heb twee Hema sport bh's, en het leek me handig om een extra sportbh te hebben. Daarom kocht ik een Lidl sportbh high impact van het merk Crivit.

Voor iedereen die benieuwd is naar Lidl sportbh's, hieronder een verslag van mijn ervaringen met deze Lidl sportbh!

Lidl sportbh high impact

Ik kocht een set van 2 sportbh's bij de Lidl: CRIVIT® Set van 2 sportbeha's, high-level (S (36/38), Antraciet/zwart). Omdat ik normaliter een maat 75B draag koos ik voor maat S.

Lidl sportbh's materiaal

Om de één of andere reden hebben deze verder identieke sport-bh's een verschillende samenstelling wat betreft materiaal:

  • Antraciet/zwart: 85 % polyamide, 15 % elastaan
  • Zwart: 81 % polyester, 19 % elastaan

Lidl sportbh in de praktijk

Als het om sportbh's gaat vind ik het heel belangrijk dat ik hem als een gewone bh kan aantrekken. Dat wil zeggen: ik houd niet van sportbh's die ik over mijn hoofd heen moet aantrekken. Zeker na het hardlopen, als ik bezweet ben, krijg ik zo'n type sportbh amper uit. Deze Lidl sport bh sluit op de rug met haakjes.

'Dus dat is goed,' dacht ik.

Schouderbandjes gekruist op de rug

Maar wat wil het geval? De schouderbandjes zitten gekruist op je rug. Dat staat erg leuk, maar het betekende dat ik de bh niet aan kon doen zoals ik gewend ben. Of ik ben ontzettend dom, maar ik kreeg het idee dat ik de bh eerst aan de voorkant moest aantrekken, en dan vervolgens op de rug de bh vast moest maken. En dat vond ik enorm lastig. Uiteindelijk heeft mijn jongste dochter de bh voor mij vastgemaakt.

 

Toen ik hem eenmaal aan had, zat de Lidl sportbh 'als een huis'. Hij steunde goed. Maar, en nu komt het, ik vond hem te strak zitten. En ik vond dat hij wel erg veel stof had. Als hardloper vind ik dingen al snel te strak zitten, of te benauwend. De Hema sportbh's die ik heb hebben geen enkele overbodige stof.

In mijn ogen hebben die van de Lidl dat wel.

Dat maakt ze overigens wel heel geschikt als zomertop in de zomer. De Lidl sportbh oogt niet als een bh, maar als een leuk topje.

Mijn conclusie over de Lidl sportbh

Deze Lidl sport bh zit goed, en steunt uitstekend. Bij een cup 75B is maat S een goede keuze. De redenen dat ik deze sport bh toch terug heb gestuurd zijn:

  • Ik vond hem lastig om aan te doen.
  • Hij had teveel stof naar mijn smaak.

Maar voor iedereen die geen problemen heeft met strakke sportkleding is deze Lidl sportbh denk ik een goede en budgetvriendelijke optie.

Praktische informatie

Deze Lidl sport bh koop je per twee tegelijk voor maar 13,99 in de Lidl webshop.

Lees ook mijn ervaringen met de Lidl hardloopbroek van Crivit en mijn review van de Bonprix sportbh.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.