Goedkope en leuke hardloopshirts!

Ik zocht al een hele tijd naar een simpel grijs loopshirt, van 'high tech' materiaal. Ik vind het sowieso erg lastig om leuke shirts te vinden, want ze zijn altijd zo nadrukkelijk Sportief, met van die felgekleurde strepen. Ook sluiten ze vaak erg hoog, wat ik ook niet fijn vind aan een shirt.

Dus wie schetst mijn vreugde toen ik vanmorgen bij de H&M een grijs 'breathable' shirt vond voor ook nog eens een vriendelijke prijs, namelijk 9,90! Eindelijk eens een shirt dat ik bij wijze van spreken ook in mijn gewone dagelijks leven zou kunnen dragen. Gewoon een mooi, vrouwelijk shirt dat het zweet van mijn huid weg transporteert. En stukken goedkoper dan de shirts van de 'echte' merken als Asics en Nike.

Omdat het vakantie is, heb ik mezelf op twee van die shirts getrakteerd. Eén in het grijs, en één in het felgeel zodat ik goed zichtbaar ben. Die felgele kan ik in de winter bijvoorbeeld ook over een zwarte top met lange mouwen dragen.

Als de H&M nou ook nog hardlooprokjes gaat verkopen, kunnen ze bij mij helemaal nooit meer stuk!

Similar Posts

2 Comments

  1. Heb je de site wiggle.co.uk al eens geprobeerd? Ik heb een skapri (broek met rokje) van nike wat bij zalando 59,95 kost daar gekocht voor 26 euro!
    Verzenden is gratis en ik heb er al 4x (schaam)besteld en nog altijd kwam het netjes binnen een week.
    Koop er ook mn nike shirtjes, vind het echt veel geld schelen en we blijven zuinig he 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.