Hardloopshort voor dames van Kalenji

Hardloopshort voor dames

Toen ik een hardlooptight bestelde bij Decathlon, gooide ik ook een hardloopshort voor dames in mijn virtuele winkelwagentje. 'De verzendkosten heb ik nu toch al,' redeneerde ik. En de hardloopshort voor dames van het merk Kalenji was niet duur met 7,99.

Op Eerste Paasdag was het prachtig lenteweer, en heb ik de hardloopshort van Kalenji uitgebreid kunnen testen.

Hieronder mijn ervaringen met deze hardloopshort voor dames!

Hardloopshort voor dames van Kalenji

De redenen dat ik deze hardloopshort voor dames kocht waren de volgende:

  • De prijs!
  • Het model. Ik houd van hardloopbroekjes die niet te strak zitten. Je zult mij nooit zien in korte looptights, want dan lijken mijn benen net worstjes.
  • Ik vond het een leuk kleurtje.
  • Het materiaal was 'run dry'.

De hardloopshort voor dames van Kalenji in de praktijk

Er zijn twee dingen die ik heel belangrijk vind als het gaat om hardloopbroeken: ze moet niet afzakken en vooral ook niet opkruipen. Voor afzakken hoef je bij deze hardloopshort voor dames niet bang te zijn, want er zit een touwtje in dat je kunt aantrekken. Helemaal goed wat dat betreft.

Nu het opkruipen.

Hij kruipt niet op!

Deze hardloopshort voor dames heeft geen binnenbroekje. Toen ik het aantrek baarde mij dat eerst zorgen, want ik was bang dat het dan dús zou gaan opkruipen. Maar het ging prima! De hardloopshort bleef keurig zitten, en ik had nergens last van bij het lopen.

Bovendien vond ik het broekje heel licht en luchtig voelen. Fijne extra is dat op de rug een zakje van 15 bij 7 centimeter zit, voor je huissleutel of iets dergelijks.

hardloopshort voor dames

Mijn conclusie over de hardloopshort voor dames van Kalenji

Ik vind deze hardloopshort voor dames een aanrader. Voor nog geen 8 euro heb je een fijn zittend, en luchtig hardloopbroekje.

Praktische informatie

Je kunt deze hardloopshort kopen bij Decathlon, of via hun website. In het laatste geval betaal je ook verzendkosten. De levertijd begint vanaf 4 dagen.

De productsamenstelling is als volgt 86.0% Polyester, Hoofdstof : 14.0% Elastaan Inzetstuk : 87.0% Polyester, Inzetstuk : 13.0% Elastaan. Je kunt het broekje wassen op 30 graden.

De kleinste maat is 36 en de grootste maat is 44/46. Ik kocht deze hardloopshort in maat 40.

Lees ook mijn post over Decathlon hardloopschoenen!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.