Ren mama, ren!Hardloop perikelenHoe neem jij je smartphone mee?

Reacties

Hoe neem jij je smartphone mee? — 14 reacties

 1. Ik heb m meestal in het vakje achterin m'n broek, maar tegenwoordig hoeft dat niet meer want ik heb n sporthorloge. Met muziek, gps en tijd.
  Maar bij een evenement wil ik wel fotos maken en naar huis kunnen bellen dus dan gaat m'n mobiel gewoon mee. Ik heb ook zo n armband voor m'n mobiel, maar dat vind ik niet heel fijn lopen. Het knelt of zakt af, is erg zweterig en van de klittenband beschadigd m'n shirt.

   • Ik heb een TomTom runner 2 met cardio en muziek. Muziek via Bluetooth te beluisteren (met de computer erop gezet). Maar ik gebruik m pas 1 maand en ik heb nog geen fijne goedwerkende oortelefoontjes erbij gevonden. Is wel een frustratie puntje....

 2. Wat was dit artikel welkom! Nu ik mijn jasje thuis laat, zat ik dus ook met het dilemma: waar laat ik dat ding? Ik ben nogal klunzig, dus in mijn hand houden is geen optie.;)

 3. Voor alsnog bewaar ik mijn spullen in de zakken van mijn jasje, dat ik om mijn middel knoop. Maar ik ben een zeer zeer beginnende loper en heb nog nooit in echt warm weer gelopen. Ik neem aan dat ik dan geen zin meer heb in dat ding om m'n middel. Wel handig om mijn keukenwekker van Blokker aan vast te klemmen! 🙂

 4. Ik stak mijn vorige smartphone altijd in zo'n houdertje rond mijn bovenarm. Nu heb ik een nieuwe smartphone en die is nu te groot voor dat houdertje. Deze zit nu in zo'n heuptasje voor lange afstands lopers. Heel handig dingetje. Mijn energy bar raak ik erin kwijt, maar ook mijn handschoenen en zonnebril, papieren zakdoekjes, ... Loopt heel makkelijk 🙂

 5. Hi Nicole,

  Ik gebruik een Spibelt. Google er maar eens op. Echt veel beter dan de andere banden. Verder kun je ook heel goed lopen in een fietsshirt en die hebben vaak zakjes achterop de rug en daar kan je telefoon goed in.

  Groetjes,

  Dorothé

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder