Ren mama, ren!Hardloop perikelenHardlopen in de hitte: mijn oplossing

Reacties

Hardlopen in de hitte: mijn oplossing — 2 reacties

  1. Ik ben sinds vorige week begonnen met hardlopen en kreeg meteen de vuurdoop met de hitte???? Gisteren was het natuurlijk erg warm maar omdat ik mijn training echt wilde doen, ben ik pas tegen half 9 gaan rennen. Dat was goed te doen. Maar hier is geen mogelijkheid om te zwemmen of iets dergelijks. En ik wil gewoon sneller worden, dus probeer toch echt mijn trainingsdagen te volgen

    Had wel een bidon mee voor de dorst, al vond ik dat niet fijn rennen. Daar moet ik dus nog wat op zien te verzinnen.

    • Leuk dat je bent begonnen met hardlopen Kelly! Fijn dat het om half 9 nog goed te doen was. Hoe had je de bidon meegenomen? In je hand? Er zijn speciale gordels die je kunt dragen om drinkbekers makkelijk te vervoeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder