Maak je eigen hakverlichting

Omdat het 's ochtends stikdonker is hier op het platteland als ik ga hardlopen, ben ik steeds aan het zoeken naar manieren om zichtbaar te zijn. Want veilig hardlopen vind ik erg belangrijk.

Zo heb ik, bij gebrek aan beter, mijn eigen hakverlichting gemaakt! Met een postelastiek en een tiewrap lampje van de Hema.

Dat stomme tiewrap lampje had ik per ongeluk strak getrokken. En toen kreeg ik het niet meer los! Je kon het dus nergens meer aan vastmaken. Maar het lukte me om een post elastiek door het lampje te halen. En dat elastiek heb ik vervolgens over mijn schoen getrokken.

Deze methode van hakverlichting is dus enigszins uit nood geboren. Maar hij werkt wel.

veilig hardlopen
Zie je het post elastiek?

lampje hakTsja, iets is beter dan niets!

P.S. Inmiddels heb ik het een stuk beter voor elkaar. Zie ook Hardlopen verlichting. (Oktober 2020)

Similar Posts

One Comment

  1. Wat slim bedacht. Ik heb onlangs met 2 knoopjes een lampje gemaakt op mijn losse reflectiehesje aan de voorkant en aan de achterkant zo\'n reflectieband gestikt op een manier dat je er nog een nieuwe batterij in kunt doen. Foto's staan in dit blog (nog www voortypen djaktief.wordpress.com/2014/11/05/daar-gaat-ze-neuriet/ ) Ik loop niet graag met iets om mijn arm en ik hergebruik graag dingen ivm kosten en voorkomen van verspilling.Groetjes,Dorothé

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.