Ren mama, ren!HardloopkledingCrivit Pro Running sport bh van de Lidl: mijn ervaringen

Reacties

Crivit Pro Running sport bh van de Lidl: mijn ervaringen — 13 reacties

 1. Ik hem ook in huid gehad, maar teruggebracht. Ik kan er niet goed tegen als de schouderbanden te dicht bij mij nek zitten, zeker als ze zo strak zitten. Ik krijg dan last van mijn nek ....

 2. Ik heb de hardloopbeha's die Lidl een paar weken geleden verkochten. Had dezelfde vorig jaar al gekocht in zwart en paars en nu hadden ze ze weer (in mooi blauw). Heb nu vier stuks. Die ik kocht hebben wel een sluiting achter en een racerback. Zitten heerlijk (beter dan shockabsorber), kosten maar 6,95 en vetkussentjes? Ach, die heb ik toch altijd. 🙂

 3. Oh, die heb ik 'gemist' in de aanbieding!

  Ik heb net een (veel duurdere) traction Triumph gekocht en die zit ook erg goed. Met mijn 80E heb ik wel echt een goede BH nodig bij het lopen.
  Maar als deze nog eens in de aanbieding is wil ik er nog wel één bij 🙂

 4. Oh kijk dat vind ik ook altijd een probleem, ik wil graag dat ze net die kussentjes erbij pakken of niet geven. Over je hoofd aan trekken vind ik dan niet zo erg

 5. Ik denk dat die beha voor jou te klein was. Je bent hardstikke slank!
  Ik draag ook graag shirtbeha's. De mooie beugelbeha's draag ik alleen onder shirts in de zomermaanden. Dat staat net even mooier.

  • Ik zou als ik jou was volgende keer een L(44/46) nemen, dan zitten de vetkussentjes zoals jij het noemt er ook goed in. Ik denk dat je dochter dat bedoelde, van:mam een maatje groter had beter gepast en zou ook mooier zitten. Ik zou ook een L nemen,zeker met mijn bh maat 80 c. En een XL meenemen mocht die beter zitten dan gaat de L terug. Dus volgende keer de L meenemen, thuis passen,te klein is omruilen voor een maat groter. En anders even naar Hema gaan en ook daar 3 maten meenemen,passen bij c&a en wat te klein is terugbrengen,dat doe ik ook. En daarvan kon ik een 75 c aan terwijl ik normaal 75 d van gewone bh heb. Succes.

 6. Ooit Hema gehoord? Is maar 8 euro. Fijne sportbh’s . Ook de heavy sport bh in zwart is een must have om in je kast te hebben. Met 18 euro iets duurder ,maar een fijne sportbh. En is de maat niet goed dan is omruilen geen probleem. Ik zou bij Lidl toch een L nemen. Ik ben ook smal van boven en kies dan ook voor een L. Ik heb zelf 75/80c en zou dan ook voor de L gaan. Lidl sportbh’s vallen zeker vrij klein,zo’n twee maten. Ik dacht zelf ook omdat ik normaal een S neem bij Hema dan ik bij Lidl een M zou passen,maar dat bleek te klein. En ook ik had vetjes aan de zijkant die niet goed werden meegenomen in de bh. Terugbracht, L meegenomen, thuis gepast en ja de L nam ook de vetjes aan de zijkant mee. Nou en dat er een L in staat,niemand die het ziet,als het maar goed past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder