|

Sportbroek van de H&M

hardloopkleding damesIk had de zwarte, lange variant van de capri H&M sportbroek al een tijd in mijn kast liggen.

Toen ik de korte versie zag, wilde ik die graag hebben voor die overgangs periode waarin een looprokje nog te koud is, maar de onderbenen al wel bloot kunnen. Hoewel ik het een relatief dure broek vind ad 29,95 is het een leuke aanvulling op het gebied van hardloopkleding voor dames.

Hm…  Lijkt mijn kont hier dik in?

Maar toen ik ze vrijdag voor het eerst droeg, had ik toch even mijn twijfels. Ik kon namelijk niet uitsluiten dat ze weinig flatteus zijn. Hoewel strakke tights echt alles laten zien, voegen ze in ieder geval geen onnodige centimeters aan je silhouet toe. En dat doet deze broek helaas wel een beetje.

kuifjeOver de sportbroek van de H&M

Omdat ik al genoeg zwarte tights heb, koos ik voor de legergroene versie van deze broek. Het model is capri, en komt tot net onder de knie. Onder de knie is een soort boord van joggingstof, waardoor de broek  een klein beetje 'ploft'. Daardoor voelde ik me wel een beetje als Kuifje...

De tailleband is eveneens van joggingstof en lekker breed en comfortabel. Er zit ook nog een touwtje door dat je kunt aantrekken.

De broek is van 94% polyester en 6% elasthaan gemaakt en is uiteraard van dat materiaal dat vocht van je lichaam weg transporteert. Er zit geen lycra in, en de broek geeft dus niet 'mee'. Om die reden kocht ik hem in maat 42 ( ik draag normaal 40) want ik wilde wel lekker bewegingsruimte hebben.

Aan de zijkanten zitten twee handige zakken die sluiten met een rits, en waar je gemakkelijk een smartphone, huissleutel of wat geld kwijt kunt.

Hier onder zie je de broek in actie!

Praktische informatie

Voor zo ver hardloopkleding gaat die niet op hardloopkleding lijkt, scoort deze broek hoog. Je kunt er gerust boodschappen in gaan doen, wat ik in een looprokje niet durf.
Hij kost dus 29,95 en is te koop bij H&M en bij hun webshop.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.