Ren mama, ren!Hardloop perikelenMeet je in afstand of in in tijd?

Reacties

Meet je in afstand of in in tijd? — 2 reacties

  1. Ik loop altijd op afstanden. Vooral omdat het hardloopschema waar mee ik train in afstanden is. Ik loop ook met nike+ en "registreer" mijn loopjes op dailymile.com. Ik ben wel aan het sparen voor een Garmin, want wil graag op hartslag gaan trainen.

  2. Ik loop in tijden. Ik ben nog een beginner. Na de kerstvakantie ben ik begonnen met een beginnerschema, van niets naar 20 min. Ik zit nu in mijn laatste week, a.s. zaterdag ga ik voor het eerst 20 min aaneengesloten hardlopen. Doel 1 bereikt. Daarna ga ik door met een schema van 20 naar 45 min hardlopen. Dus voorlopig blijf ik nog in tijden lopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder