Stinkende schoenen: zo kom je er snel vanaf!

Stinkende schoenen

Heb jij last van stinkende schoenen?

Het is een bekend probleem van hardlopers: als je bij thuiskomst je hardloopschoenen uit doet stinken ze. Een vriendin van mij heeft twee voetballende zoons, en hun voetbalschoenen hangen in de garage die ook de ingang is. Ik kan niet ontkennen dat ik hun schoenen best wel, eh.... ruik.

De geur van stinkende schoenen kan nu eenmaal behoorlijk blijven hangen.

Gelukkig zijn er diverse dingen die je kunt doen tegen stinkende schoenen. Als je je hardloopschoenen goed behandelt, gaan ze bovendien langer mee en ben je uiteindelijk dus goedkoper uit.

Stinkende schoenen: tips en tricks

Als je thuiskomt van het hardlopen, schop dan niet je hardloopschoenen nonchalant uit. Neem de moeite om de veters los te knopen, en trap ze niet uit met behulp van je andere voet. Verwijder eventuele viezigheid van je schoenen. Gebruik eventueel een takje om eventueel zand of modder dat in de zolen is gaan zitten weg te halen.

Maar wat kun je doen aan stinkende schoenen?

Vaak kiezen mensen ervoor om er kranten in te proppen en de schoenen op de verwarming te zetten om te drogen als ze nat zijn geregend. Maar voor stinkende schoenen is een makkelijkere en betere oplossing de zogenoemde Shoefresh.

Shoefresh

Shoefresh is een apparaat dat je schoenen reinigt en droogt. Het is dus ook erg handig als je hebt gelopen in de regen, en bij thuiskomst zijn je hardloopschoenen doorweekt. In onderstaand filmpje leggen ze heel goed uit hoe Shoefresh.

Zoals je ziet heb je om de Shoefresh te gebruiken eigenlijk alleen een stopcontact nodig om hem aan te sluiten.

De reviews op internet zijn positief en op bol.com krijgt Shoefresh als oplossing tegen stinkende schoenen 4,6 van de 5 mogelijke punten!

Praktische informatie over Shoefresh

De Shoefresh is voor 109 euro te koop op shoefresh.nl

Normaliter koop ik graag bij bol.com maar daar kost de Shoefresh 119 euro. Bovendien beloven ze bij Shoefresh dat als het effect toch tegenvalt, je de Shoefresh terug mag sturen.

Lees ook waarom het slim is om minstens twee paar hardloopschoenen in huis te hebben en mijn post over Natte hardloopschoenen drogen.

Wat doe jij tegen stinkende schoenen? Is dit een herkenbaar probleem voor jou?

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.