Ren mama, ren!Hardloop perikelenIk ga hardlopen, en ik neem mee:

Reacties

Ik ga hardlopen, en ik neem mee: — 8 reacties

 1. Ik heb alleen een sleutel bij me en dan ook alleen als ik weet dat er niemand thuis is bij thuiskomst, anders laat ik die ook nog thuis. Die bewaar ik in een zakje in mijn broek.
  En natuurlijk heb ik een horloge om, om de tijd bij te houden.
  En verder helemaal niets!

 2. Ik neem Evy mee op m'n iPhone en daarop heb ik ook nog een afstandsmeter zodat ik achteraf kan zien hoe hard ik loop en welke route. Verder ook m'n huissleutels, 3 in totaal, pff! Geen water of geld, ik loop nog geen lange afstanden maar daar wil ik wel naartoe werken.

 3. Mijn iPhone, met Nike + erop, om tijd, afstand en snelheid te meten. Papieren zakdoekjes, omdat ik in de winter altijd een loopneus krijg en in het voorjaar heb ik last van hooikoorts......
  Soms de sleutel, als er niemand thuis is.

 4. Afhankelijk van hoe ver ik ga ...

  5km: sleutel en garmin met hartslagmeter
  10km: idem 5 + zakdoekjes multi purpose
  15 km: idem 10 + water als het warm is, lipbalsem
  21 km: idem 15 maar altijd water + belt met mobiel in plasticzakje tegen zweet
  >25 km: idem 21 km + water vervangen door sportdrank + sportgels + winegums + druivensuiker dan draag ik ook altijd een wielershirt want daarin zitten handige zakken
  soms als ik niet in de buurt loop ook pinpas, ov-chip, geld

  kijk ook eens oop mijn blog http://djaktief.wordpress.com

  groetjes,

  Dorothé

 5. Afhankelijk van de soort sport kan ik me volhangen met gadgets. Met hardlopen heb ik het minste bij me. Soms hartslagmeter en mijn "gewone" horloge, waarop ik het af kan lezen. Voorheen vaak ook mijn forerunner gps horloge, maar dat is nu verruild (vaak)voor de endomondo app. GSM dus, voor de app en de muziek, die ik altijd maar in één oor luister omdat ik het verkeer wil horen. En dat alles in zo een arm-hoesje. Als ik er aan denk van die lichtgevende stripjes her en der om arm of been.En de huissleutel dus.
  Met fietsen gaat de garmin wel vaker mee omdat ik dan tijdens het fietsen mijn snelheid bijhoudt. En dan de camelbag met water. Die heb ik dan ook weer bij me als ik ga skaten. Rennen met een camelbag heb ik nooit gedaan. Lijkt me hinderlijk. Maar gek op gadgets dus. Wat het irritant maakt, want er is geen simpelere sport dan hardlopen eigenlijk 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder