Reacties

Lone runner — 3 reacties

 1. Ook ik kan mij hier helemaal in vinden. Voor mij ook geen wedstrijden o.i.d. Een artikel vol herkenning. Ik sluit mij bij jullie aan. 😉

 2. Ik loop nog niet zo lang (5 maand) en heb nu nog totaal niet de behoefte om te gaan trainen voor een wedstrijd of loop. En denk ook niet dat dat gaat komen..
  Het liefste loop ik zo anoniem mogelijk, dus ook buiten het dorp. Het heerlijke is dat je dan ook echt ontspannen weer thuis komt en dat is vast niet zo na een wedstrijd. En dat is waarom ik loop, dus niet voor de prestatie.
  Ik snap jullie dus wel

 3. Hi Nicole,

  Ik loop graag zomaar alleen én ik loop van tijd tot tijd met een doel of wedstrijd. Ik loop graag met iemand samen of in een event én ik loop ook graag in mijn uppie. Ik loop graag op mijn dooie akkertje én soms wil ik even knallen. Volgens mij mag het allemaal. Je weet toch wat John Bingham zei? Doe vooral waar je je goed bij voelt. Ik erger me ook wel aan de huidige tendens waarbij mensen zich snel inschrijven voor wedstrijden en dan later hun startbewijs verkopen of laten verlopen omdat ze er om welke reden dan ook niet toe komen. Voor anderen is er dan vaak niet meer aan een startbewijs te komen.

  Groetjes,

  Dorothé

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder