Ren mama, ren!Hardloop perikelenRetro Running oftewel Je Nek Verrekken

Reacties

Retro Running oftewel Je Nek Verrekken — 5 reacties

 1. Hahaha, ik zie hier met een brede gijrns je stukje te lezen....op de halve marathon afgelopen zondag heb ik het vermoeide lopers wel zien doen trouwens. Toen we een viaduct op gingen, gingen er een paar achterstevoren. Met een strakke blik hoor, heel serieus. En zonder spiegel. Gat in de markt denk ik!

 2. Hi Nicole,

  Grappig dat ik dat net van een paar bejaarden op de sportschool heb geleerd. Die moesten het van hun fysio doen ivm de verbetering van hun coördinatie. Ik doe wanel nu af en toe een km op de lopende band achteruit en ik merk dat ik veel beter afwikkel. Rennen durfe ik nog niet, maar ik wil het wel gaan proberen. Je moet inderdaad openstaan voor nieuwe dingen, uitproberen en dan beslissen of je het wel of niet in je training opneemt.

  keep running,

  Dorothé

 3. Zou het een nieuwe rage zijn?? Ik zag vanochtend een vrouw heel serieus een aanzienlijk stuk achteruit hardlopen.
  Tijdens hardlooptraining doen wij het ook weleens, en het loopt inderdaad heel anders - ander soort belasting. We hebben ook weleens een stuk met ogen dicht gelopen - ook leuk te merken hoe je dan loopt. Je bent je dan ineens van heel andere dingen bewust (loopt heel voorzichtig). Of met je handen recht naar voren en dan proberen je handen zo recht mogelijk houden.
  Fijn weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder