Ren mama, ren!HardloopkledingHoe organiseer jij je hardloopkleding?

Reacties

Hoe organiseer jij je hardloopkleding? — 8 reacties

  1. Mijn onderste lade is voor mijn hardloop kleding. Goed wassen en op kleur sorteren helpt ook de levensduur te verlengen, dat is met alle kleding trouwens. Ik dacht dat hardloopschoenem twee jaar mee konden?? Als je ze vaak gebruikt, als ze bijna niet gebruikt worden zijn ze eerder aan vervanging toe dacht ik.

  2. Gewoon in een lade, de tips die je geeft vind ik wat overdreven voor hardloopkleding. en mijn oude loopschoenen gebruik ik tijdens het klussen of lever ze in als er een actie voor oude schoenen is.

  3. Naast mijn klerenkast ligt een hoopje loopkleding. Wat uit de was komt gooi ik ongevouwen bovenop... dus nu zijn dat lange tights en shirts met lange mouwen. In de zomer liggen de korte broeken, de mouwloze shirts en de singletjes bovenop.
    Mijn clubtenue (voor wedstrijden) ligt in mijn klerenkast, in het onderbroekenmandje. Dan hoef ik nooit te zoeken.

  4. Ik heb stapels maar geen hoge. Alles wat niet 100% voldoet gaat weg. 's zomers bovenop korte spullen en onderop lange. 's winters omgekeerd. Onderkleding/tussenlaag op aparte stapel en sokken in mandje. 4 tot 5 paar loopschoenen incl. trail op rek. Oude spullen gaan naar kledinginzameling. Alle assescoires (buffs, handschoenen, drinkbelts, verlichting op ee aparte kapstok die ik aand zzijkant van een kast maakte.

    Groetjes,

    Dorothé

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder