Hardloopschoenen online bestellen?

asics hardloopschoenen
Deze kocht ik online

Hardloopschoenen online bestellen is niet moeilijk. Je gaat naar een willekeurige online sportwinkel, en je vindt een enorm aanbod aan hardloopschoenen.

Maar of die hardloopschoenen ook geschikt zijn voor jouw voeten, dat is een tweede!

Ik weet helaas uit persoonlijke ervaring dat verkeerde schoenen snel tot blessures kunnen leiden. Om die reden heb ik nog nooit hardloopschoenen online gekocht. Dat durf ik niet goed; ik wil er graag gedegen advies bij.

Ik koop mijn hardloopschoenen al 15 jaar bij dezelfde winkel

Ik ga daarom altijd braaf naar de speciale hardloopwinkel Easy Running in Doetinchem. Daar koop ik mijn hardloopschoenen puur op basis van hun advies. Dat betekent tot mijn spijt dat kijken naar leuke modellen en kleurtjes niet aan de orde is. Ik koop gewoon de schoenen die zij zeggen dat geschikt zijn. En dat doe ik omdat ik sindsdien al 15 jaar zonder blessures hardloop, dus blijkbaar weten ze daar wat ze doen! En mijn verlangen naar Leuke schoenen is niet zo groot, dat ik daarvoor hardloopblessures wil riskeren.

Vorig jaar kocht ik deze:hardloopschoenen online kopen

Maar nu bestelde ik hardloopschoenen online!

Toch bestelde ik afgelopen vrijdag voor het eerst in mijn leven mijn hardloopschoenen online. En ik deed dat vanwege het grote prijsverschil met een echte winkel. De hardloopschoenen die ik nodig heb kosten gemiddeld 149,-. Omdat ik een vaste klant ben krijg ik korting bij Easy Running, en betaal ik zo'n 129,- voor een paar hardloopschoenen. Maar online kan ik diezelfde hardloopschoenen voor maar 104,- euro kopen.

Oftewel online hardloopschoenen kopen levert mij een besparing op van 25 euro!

Hoe zit het dan met de pasvorm en het advies?

Nu zeg je misschien: 'En hoe zit dat dan met de pasvorm en advies?!' Ik schreef immers net nog over het belang van de juiste schoenen! Nou dat zit zo. Ik heb simpelweg exact dezelfde hardloopschoenen gekocht als vorig jaar. Twaalf maanden geleden maakte ik een foto van de doos waarin mijn hardloopschoenen zaten. Dus ik wist exact het merk en het model. Kijk:

hardloopschoenen online kopen

Dus ik heb simpelweg Asics GT-2000 5 (2A) Dames gegoogled en kwam uiteindelijk terecht op www.all4running.nl. Daar waren ze het goedkoopst.

All4running: maken belofte niet waar

Helemaal blij met all4running.nl ben ik trouwens niet, want ze beloofden dat de hardloopschoenen de volgende dag bezorgd zouden worden. Maar nadat ik ze betaald had, blijkt het ineens toch langer te duren. De hardloopschoenen zijn nog niet eens opgestuurd op dit moment. Dus ik hoop ze dan toch in ieder geval aanstaande dinsdag te krijgen.

Dat betekent helaas dat ik nog twee dagen moet doen met mijn kapotte hardloopschoenen. Maar goed, dat is dan de prijs die ik betaal voor de 25 euro voordeel.

Samenvattend

Fabrikanten van hardloopschoenen brengen elk jaar nieuwe modellen uit. Dat betekent dat modellen van eerdere jaren soms goedkoper verkrijgbaar zijn. Als je dus goed onthoudt welk model goed werkt voor jou, dan kun je die hardloopschoenen online bestellen voor een vriendelijke prijs.

Ik kocht exact hetzelfde model hardloopschoenen in een ander kleurtje als vorig jaar. Maar dan wel 25,- goedkoper.

Lees ook: Wat zijn goede hardloopschoenen?

Durf jij je hardloopschoenen online te kopen?

Similar Posts

One Comment

  1. Afgezien van de vraag of ik het zou durven, zou ik het liever niet doen omdat ik de fysieke winkels hun klandizie gun. Zij geven of gaven advies, dat kost geld. Bovendien ga je het faillissement van winkels tegen, als je bij hen blijft kopen. Leegstand van winkelpanden maakt een winkelstraat of stad er niet mooier op. Contact met een mens in plaats van met een onzichtbaar bedrijf vind ik ook veel prettiger. Daar betaal ik graag voor, ook al heb ik helemaal niet veel geld te besteden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.