Ren mama, ren!Hardloop perikelenHoe kies je de juiste oordopjes voor hardlopen?

Reacties

Hoe kies je de juiste oordopjes voor hardlopen? — 1 reactie

 1. Ik loop sinds een half jaar met een Plantronics Backbeat fit. Dit een bluetooth headset die speciaal voor sport is ontworpen. Deze is water- en zweetbestendig, klinkt goed en je hoort ook nog wat er om je heen gebeurd. Ik vind het niet fijn om niets meer van het verkeer te kunnen horen, vooral niet in de nu het 's avonds donker is. Er zit ook een reflectiestrip op waardoor je in het donker beter zichtbaar bent.

  Ik heb hem gekocht omdat de koptelefoon aansluiting van mijn telefoon het op een gegeven moment niet meer deed. Daarvoor had ik een goedkope panasonic koptelefoon van het Kruidvat met een draad. Als het regende liet ik die thuis en liep ik zonder muziek. De backbeat neem ik nu zelfs mee als het pijpenstelen regent, dat gaat prima.

  Hij bevalt erg goed, nooit meer draadjes in de knoop en geen bijgeluiden doordat de draden van de oordopjes langs je kleding schuren tijdens het lopen. Ik kan er ongeveer 6 tot 8 trainingen mee lopen voordat ik hem opnieuw moet opladen, dit duurt ongeveer anderhalf tot twee uur. Ik voel hem vrijwel niet zitten tijdens het hardlopen. En je kan er ook mee bellen.

  Ik heb er €100 voor betaald, wat ik op het moment van aanschaf wel vrij prijzig vond. Achteraf gezien zou ik hem toch weer weer kopen, draadloos is wel erg makkelijk.

  Groeten,
  Ronald Derksen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder