Ren mama, ren!Hardlopen in literatuur en lectuurHardlopen in 'Hunkeren naar rust' van Rick Timmermans

Reacties

Hardlopen in 'Hunkeren naar rust' van Rick Timmermans — 2 reacties

  1. Grappig. Ik heb zelf nooit leren bidden, maar ik heb weleens gedacht dat hardlopen bvoor mij best weleens gelijk kan zijn aan een gebed. Ik voel me altijd erg dabnkbaar als ik loop. Dankbaar dat ik een lijf heb dat het toelaat. Dankbaar dat ik omstandigheden heb die het toelaten. Dankbaar dat mijn gezin me die ruimte geeft. Dat soort dingen daar sta ik tijdens hetr lopen vaak bij stil. Ook de ruimte die ik krijg voor gevoelens, voor dingen waar ik mee zit... Volgens mij gaat het met bidden ook om dat soort dingen toch?

    • Dat klinkt prachtig Natasja! Volgens mij is dat inderdaad waar het bij bidden ook omgaat. En bidden kun je ook vergelijken met mediteren: ook daar baart oefening kunst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder