Hardlooptights van Bonprix

hardlooptights bonprix

Als het om kleding ben ik nogal zuinig. Ik draag bijvoorbeeld al 18 jaar de hardlooptights die ik als beginnend hardloper kocht bij Kruidvat. Ze zijn nog van het merk Alping. Daarnaast is mijn capri hardloopbroek van de Action ook één van mijn favorieten. Zelfs al zitten er gaatjes in op de plek waar een grote bouvier mij in mijn rechterbil beet...

Maar soms heb ik zin in iets nieuws.

Bovendien, in de hardloopbroek van de Kruidvat zit ondertussen een gat in het kruis, en de hardlooptights van de Action worden ook wel erg aftands.

Daarom besloot ik hardlooptights van Bonprix te kopen.

Hardlooptights van Bonprix

De reden dat ik bij Bonprix kocht is dat ik hen altijd nogal vriendelijk geprijsd vind. En ik ben bekend met hun service, omdat ik er wel eens jurkjes en rokken bestel. Wat ik belangrijk vind bij hardlooptights is het volgende:

  • Ze moeten lekker zitten, dus van heel soepel materiaal zijn.
  • Ze mogen niet afzakken.
  • Ze mogen niet omhoog kruipen.
  • Als het even kan is het fijn als er een zakje in zit.
hardlooptights bonprix
Deze hardlooptights kocht ik bij Bonprix

Fitfinder van Bonprix helpt met de juiste maat

Uiteindelijk kocht ik een Corrigerende 3/4-legging, level 2 in maat 40/42. Volgens de maattabel van Bonprix, Fitfinder, zou ik maat 36/38 moeten kiezen. Voor de zekerheid bestelde ik daarom de legging ook in die maat. Deze hardloopbroek kostte 16,99.

Mijn ervaring met de hardlooptights van Bonprix

Qua materiaal voldeed deze hardloopbroek van Bonprix aan al mijn eisen. Hij zat heerlijk soepel, en hij had een comfortabele brede tailleband. In de tailleband zit aan de achterkant een handig zakje verwerkt. Een smartphone kan er niet in, maar wel een huissleutel bijvoorbeeld.

hardlooptight Bonprix
Er zit een handig zakje in de tailleband.

Toch heb ik deze hardlooptight teruggestuurd. En dat is omdat ik het materiaal te dik, en daardoor te warm vond.

Als ik mijn driekwart tights draag, dan loop ik daarmee als het buiten niet zo heel koud is. Een deel van mijn onderbeen is immers bloot. Maar het materiaal van deze capri hardlooptight vond ik winters warm.

Wat betreft de maat

Wat betreft de maat vond ik 40/42 prima. Ik heb maat 36/38 om die reden niet eens uit de verpakking gehaald. Maar ook hier moet ik bij zeggen: Ik ben qua kleding net de prinses op de erwt. Ik vind kleding al heel snel 'te strak' en 'oncomfortabel'.

Maar voor mij geldt in ieder geval dat de Fitfinder tabel van Bonprix in dit geval niet aansluit bij wat ik zelf prettig vind zitten.

Mijn conclusie over de hardlooptights van Bonprix

De hardlooptights die ik bij Bonprix kocht zaten comfortabel en ik vond vooral de brede tailleband een groot pluspunt. Het ligt denk ik aan mij dat ik de stof te dik vond.

Inmiddels heb ik een paar hardlooptights besteld bij Decathlon voor 19,99. Ik ben benieuwd of die beter bevalt.

Praktische informatie over de hardlooptights van Bonprix

Deze hardlooptights van Bonprix kosten 16,99.

Waar koop jij jouw hardloopbroeken? Heb je een favoriet merk of aanrader?

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.