Zwarte tights versus felgekleurd

running tights
Tights van Puma bij Otto

Ken je The Little Black Dress?

Dat is een simpel zwart jurkje, dat volgens kenners in de garderobe van elke vrouw thuis hoort. Gewoon omdat het zo'n handig en basic kledingstuk is.

Je kunt het chique maken met een paar pumps, en nonchalant met een spijkerjasje er over. The Little Black Dress heeft zelfs haar eigen wikipediapagina! Ik bedoel maar. Dan heb je het toch wel echt gemaakt!

Zwarte running tights zijn als het kleine zwarte jurkje!

Als hardloper vind ik zwarte tights vergelijkbaar met The Little Black Dress! Zwarte tights kleden slank af, ze zijn neutraal en ze passen overal bij. Al mijn hardlooptights zijn dan ook zwart. Het liefst heb ik er zelfs geen felgekleurde strepen op. Zelfs mijn Zaggora Hotpants die van binnen kanariegeel zijn, zijn van de buitenkant discreet zwart.

Er zijn veel lopers die zwart saai vinden. En echt origineel is het natuurlijk ook niet. Maar het is niet voor niks een veelgedragen kleur Toch is er voor de hardloopster die meer kleur wil, keuze genoeg.

De opkomst van de kakelbonte running tights

Je ziet namelijk steeds meer kakelbonte running tights verschijnen. Tights in bonte kleuren, en tights in wilde patronen. Er zijn zelfs tights met tijgerprint. Die bonte hardloop tights zorgen wel voor een verrassende look, dat moet ik toegeven. Linksboven zie je een voorbeeld van bonte running tights. De tights linksboven zag ik bij Otto en zijn van het merk Puma.

Door bijzondere tights te dragen kun je als hardloper een soort statement maken en je onderscheiden van de rest.

Maar ik houd het liever bij mijn little black tights! Ik val al genoeg op door mijn lage tempo...

Wat voor soort tights draag jij? En in welk kleur?

N.B. Bij Otto verkopen ze zelfs tights met een hardlooprokje er over! Ze heten daar 3/4 rok-tights en kosten 29,99. Ze zijn van het merk H.I.S.

Schermafbeelding 2014-03-31 om 19.08.46
H.I.S ¾-roktights in sneldrogende kwaliteit verkrijgbaar bij Otto.

 

 

 

 

Similar Posts

5 Comments

  1. Deze ziet er wel flitsend uit! Maar ik houd het ook bij zwart, wel zo makkelijk te combineren met een gekleurd shirtje. Daarbij heb ik grijze tights gehad, ook leuk, maar door het zweten is het na het lopen net of ik in mijn broek heb geplast. Die trek ik dus nooit meer aan.

  2. Ik vind die gekleurde tights echt heel leuk en staat bij mij op mijn verlanglijstje!! Schattig met zo'n zwart rokje erover. Groetjes

  3. Voor de winter zwart met grijs, valt nog mee, de capri versie laatst een leuke blauw/ groene bij decathlon gekocht. Leuk gekleurd maar niet te schreeuwerig. Zag toen ook een knallende korte broek, oranje, rood. Heel leuk op de pop, besteld, maar als ik hem zelf aan heb denk ik mmmmmh ietsie te.... Miskoopje denk ik. Toch liever zwart dan met een gekleurd shirt. Al hoewel ik deze week bij de lidl weer een korte gekleurde meegenomen heb, zo'n 2 in 1 broek. Iets korter dan mn normale korte broek, niet zo duur dus wel de gok waard of de pijpen niet omhoog kruipen en mn benen langs elkaar gaan schuren. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.