Sportkleding voor dames bij de Promiss

sportkleding voor damesHet lijkt wel alsof steeds meer 'gewone' dames kledingzaken ook een sportkleding lijn krijgen.

Gisteren ontdekte ik tot mijn verrassing bij de Promiss sportkleding voor dames! Eerder kwamen al Hünkemöller met een lijn van sportkleding voor dames, de H&M en de Hema.

Sportkleding voor dames bij de Promiss: prijs niet geweldig

Wat de prijs betreft vind ik de hun sportkleding niet echt een enorme aanwinst. Voor een zwarte capri broek betaal je 34,99. Een shirt kost 29,99 en een hemdje 19,99. Duurder dus dan bij de H&M, en heel veel duurder dan de hardloopkleding bij de Lidl en Action! De sportkleding voor dames van de Promiss is wél iets goedkoper dan de hardloopkleding van bekende merken als Asics en Nike.

Dames hardloopkleding: de look

Ook qua uiterlijk is de collectie sportkleding voor dames niet echt opzienbarend. Ze hebben nog maar drie kleuren: knalroze, gifgroen en zwart. Ook vind ik de kleding weer vrij nadrukkelijk 'sportief'. Daarmee bedoel ik vinnen en strepen op broeken en truien. Persoonlijk heb ik mijn sportkleding liever wat neutraler en rustiger.

Materiaal sportkleding voor dames van de Promiss

Het materiaal van de meeste sportkleding voor dames is van 92% polyester en 8% elasthan. Dat betekent goed draagcomfort. 'Maar hoe zit het met vochtregulering?!' vroeg ik me af. Gelukkig las ik op de website van Promiss bij een gifgroene sport top: 'Gemaakt van zachte, ademende, stretch stof met vochtregulatie en easy care.'

Dat zit dus wel goed. Maar deze informatie vind je niet op de kleding zelf in de winkel! Toen ik bij de Promiss was kon ik deze belangrijke informatie tenminste nergens ontdekken. En deze informatie vind ik essentieel. Want zeker als je sportkleding koopt voor hardlopen, is vochtregulering erg belangrijk.

Draagcomfort van de sportkleding voor dames: onbekend

Helaas kan ik over het draagcomfort van hun sportkleding voor dames niets zeggen. Ik vond de kleding te duur om te kopen, en heb die dus niet kunnen testen. Mocht iemand anders ervaring hebben met de sportkleding voor dames van de Promiss mail dan vooral je ervaringen!

Praktische informatie sportcollectie Promiss

De sportcollectie van Promiss is verkrijgbaar in de maten s t/m xl.

  • De sportswear collectie is te koop in de Promiss webshop, de Promiss shop in Miss Etam Hilversum en bij de Promiss filialen in Nieuwegein, Amstelveen, Leidschendam, Doetinchem en Maastricht.
  • De sportkleding voor dames van de Promiss is ook te koop via Wehkamp.nl

Leestips over hardloopkleding voor dames

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.