Hardloopkleding: kan het jou wat schelen?

hardloopkleding

Als ik 's ochtends ga hardlopen dan kan het gebeuren dat ik twee verschillende sokken draag.

Het kan me weinig schelen hoe ik eruit zie tijdens het lopen. Mijn belangrijkste motivatie 's ochtends is dát ik ga hardlopen. Gedoe met hardloopkleding zou kunnen zorgen voor uitstel, en wellicht tot afstel!

Dat wil ik echt niet, dus is uiterlijk geen enkele prioriteit voor mij als ik ga hardlopen. Mijn haar knoop ik snel bij elkaar met een elastiek. En dan zeg ik tegen mezelf: 'Hup, lopen jij!'

Ik loop alleen, en op het platteland

Nou kan ik dat makkelijk zeggen, omdat ik altijd in mijn eentje loop. En ook nog eens op het platteland woon. De kans dat ik mensen tegenkom is vrij klein.

Als ik zou lopen in een loopgroep, zou ik denk ik wel iets beter op mijn hardloopkleding letten. Op z'n minst zou ik moeite doen om twee dezelfde sokken te dragen. Of je alleen loopt of in gezelschap maakt denk ik wel uit wat dit betreft.

Mijn hardloopkleding

Mijn hardloopkleding kenmerkt zich door comfort en eenvoud. Ik draag een simpele zwarte tight, met in de winter daarop een hardlooptrui/vest van de Lidl. Als het erg koud is, draag ik een spuuglelijke sporttrui van Albert Heijn. Maar deze winter heb ik die amper nodig gehad.

In de zomer draag ik een hardloopbroekje met wijdere pijpen van Decathlon, met meestal een grijs sportshirt van de Hema.

Wat ik niet zal dragen tijdens het hardlopen

In die zin maakt het me wel uit wat ik draag tijdens het hardlopen. Hoewel ik in mijn gewone dagelijkse leven dol ben op kleur en bloemetjes, zul je mij niet gauw in een gebloemde hardlooptight zien. Ook houd ik niet van die zogenaamde inspirerende teksten op kleding. Ik heb mijn hardloopkleding het liefst effen en simpel. En natuurlijk comfortabel.

Wat voor hardloopkleding draag jij?

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.