Hardloopsokken van de H&M

hardloopsokken H&MIk kocht mijn hardloopsokken altijd bij de Xenos. Daar hadden ze hele fijne dunne 'coolmax' sokken. Maar helaas hebben ze die uit het assortiment gehaald. Nu hebben ze van die vervelende dikke, strakke hardloopsokken. Net als bij de Hema, Aldi en Lidl.

En ik houd niet van hele strakke, stugge dikke hardloopsokken!

Maar gelukkig kwam ik sportsokken tegen bij de H&M die erg lijken op de sokken die ik altijd bij de Xenos kocht. Voor 7,99 had ik een setje sportsokken bestaande uit 3 paar.

Hardloopsokken van de H&M

De hardloopsokken van de H&M zijn niet hun officiële hardloopsokken. Deze worden verkocht onder de naam 'sportsokken'. Maar de hardloopsokken zijn weer van die nare dikke, stugge sokken.

 • Het materiaal van de sokken bestaat uit 98% polyamide, 2% elastaan.
 • Het zijn enkelsokken
 • Ze kunnen op 40 graden gewassen worden.
 • Ze zijn van sneldrogend, functioneel materiaal.
 • Wat opvalt is dat ze aan de achterkant bij de hiel iets hoger zijn.

Hardloopsokken van de H&M in de praktijk

Inmiddels heb ik ze al vier keer gedragen en ik ben er heel blij mee! Ze blijven uitstekend zitten en veroorzaken dus geen blaren. Dat ze aan de achterkant wat hoger zijn vind ik ook prettig. Want volgens mij helpt dit zodat ze beter blijven zitten, en niet naar beneden kruipen.

hardloopsokken

Screen Shot 2015-10-31 at 09.21.11

hardloopsokken

Hardloopsokken van de H&M: conclusie

Ik vind de hardloopsokken van de H&M een echte aanrader. Zeker voor mensen die dus niet houden van stugge, dikke hardloopsokken en liever wat dunner soepeler materiaal dragen. Ik ga deze in de toekomst zeker vaker kopen.

Similar Posts

4 Comments

 1. Bedankt voor je review. Sommige Xenos- winkels hebben ze nog (oude voorraad). Ik heb er al diverse opgekocht bij filialen waar ik anders nooit kom 😉

  Groetjes,

  Dorothé

 2. Ik heb de loopsokken van de Xenos ook. Bevallen me ook prima.
  Wat me trouwens opvalt is dat (fiets) lampje aan je schoen. Blijft dat een beetje zitten en beweegt het niet teveel als je rent?
  Compliment voor al je blogs, ik lees ze met veel plezier.

  1. Ja, dat fietslampje werkt geweldig! Ik kocht het vorig jaar bij de Action en heb er de hele tijd mee rondgelopen omdat ik vergat het weg te halen. Nu het weer donker wordt 's ochtends doe ik het weer aan. En het werkt nog steeds.

   Het blijft uitstekend zitten en wiebelt helemaal niet.

 3. Ik kocht ook altijd sokken bij de Xenos maar sinds ze eruit zijn kon ik maar moeilijk aan goede sokken komen. Deze ga ik zeker kopen, bedankt voor je tip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.