Review: AYAMi shirt

De vernieuwende AYAMi collectie van Asics is verdeeld in een basis-, midden- en toplaag. De basislaag bestaat uit hemdjes, leggings en shirts met korte mouwen.

Vandaag mijn tweede ervaring met de basislaag: een shirt met korte mouwen in maat M, ad 49,95.

Net als de legging is het shirt van aangenaam, soepel materiaal dat vocht meteen afvoert, hoewel ik zulke droge handen heb, dat het materiaal een beetje aan mijn handen bleef klitten!

Origineel vond ik de print: geen strepen, maar een camouflagelook. Handig zijn de reflecterende delen bij de aanzet van de mouwen, hoewel die de camouflagelook natuurlijk teniet doen!

Ik ben nogal een zweterig type, maar dit shirt hield me keurig droog. Wel vond ik de halslijn nogal hoog, en is het shirt vrij slank gesneden. Normaliter draag ik mijn kleding iets losser. Doordat het vrij dicht op de huid zit, kroop het shirt ook ietsje op tijdens het lopen, hoewel mijn buik keurig bedekt bleef. Ik zou zeggen dat het shirt klein uitvalt.

Conclusie

Het shirt zit lekker, maar voor mij persoonlijk vrij strak. Ook vond ik de print erg druk, zeker bij mijn rood aangelopen hoofd.

Je kunt dit shirt uitstekend in je dagelijks leven dragen. Hoewel ik soms huiverig ben de kinderen naar school te brengen in mijn hardloopoutfit, zou ik dit t-shirt rustig aantrekken.

Zie de kleding in actie

Ik had eigenlijk geen zin om dit filmpje te bekijken, maar het is het echt de moeite waard. De makers definiëren schoonheid in termen van hardlopen!

Helaas herkende ik me helemaal niet in de 'echte vrouwen', dus geen modellen, die de kleding showden. Met serene gezichten en zonder zweet dartelen ze in de kleding rond, en ik kon nog maar één ding denken: waarom zie ík er niet zo uit als ik hardloop?!

Achtergrondinfo

Mijn normale kledingmaat is 40, hoewel ik voor bovenkleding soms ook maat 38 heb.
Mijn buste-omvang is zo'n 32 cm, en mijn bh-maat is 75b.

Similar Posts

One Comment

  1. ha! ik snap het: dit zijn modellen die toevallig ook hardlopen! nee nee, mij maak je niets wijs 😉
    (ik loop er trouwens ook niet zo sereen bij, verre van dat...)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.