iRun Athletic Wear hardloopshirt

iRun Athletic Wear

Het iRun Athletic Wear shirt is niet echt charmant. En als het gaat om hardloopkleding, ben ik net als Goudhaartje: het moet precies goed zijn! Niet te strak, niet te wijd, de kleding mag niet omhoog kruipen, en ik wil er leuk in uitzien.

iRun Athletic Wear t-shirt

Dus ik was vereerd dat ik een t-shirt, trui-met-capuchon en 'skights*' van het Amerikaanse bedrijf iRun Athletic Wear mocht testen. Helaas waren tot dusver de temperaturen te hoog voor de 'hoodie' en de skights, maar vandaag heb ik het shirt getest.

iRun Athletic Wear shirt: los, maar niet zakkerig

Het shirt sluit minder aan dan de shirts die ik normaliter draag, maar het gevoel van frisse lucht op mijn huid was heerlijk. Misschien moet ik toch wat vaker losser vallende shirts gaan dragen!

Een voordeel van een lossere pasvorm is ook dat het shirt niet omhoog kruipt. Wat dat betreft is de pasvorm van het shirt van iRun Athletic Wear precies goed: niet te strak, maar ook niet zo los dat het lijkt alsof ik een zak draag.

Wat betreft comfort geef ik dit shirt een 10, maar wat betreft uiterlijk een zeven. De mouwen zijn vrij wijd, en hoewel dat fijn voelt, maakt dit het shirt wat mannelijk.

iRun Athletic Wear leuk logo: I run

Ik ben geen fan van logo's op shirts, maar het iRun Athletic Wear logo is grappig, meisjesachtig en inspirerend. Dat verraste me: ik zag de Man met de Hamer in de verte staan, en begon alvast te wandelen, toen ik plotseling omlaag keek en het logo zag: 'I run!'
'Ik kan mijn t-shirt toch niet in de steek laten?!' besloot ik, en zette het weer op een lopen.

iRun Athletic Wear shirt: geen zweetvlekken zichtbaar

Het is niet erg charmant om dit toe te geven, maar ik ben een echte druiper tijdens het hardlopen. Ik zweet me een ongeluk, en bijna al mijn shirts hebben na een kwartier hardlopen grote natte plekken onder armen. Maar het zwarte iRun Athletic Wear shirt niet! Voor zover je het aan mijn shirt kon zien, was ik gewoon ontspannen aan het wandelen.

iRun Athletic Wear shirt: conclusie

Het zwarte iRun Athletic Wear is een prima basic om in je kast te hebben: het zit lekker, is neutraal, en sluist het zweet van je lichaam weg.

Het enige nadeel is dat het weinig vrouwelijk is. Ik lijk wel een vent!

Praktische informatie over iRun Athletic Wear

Het shirt is niet duur: 9,99 USD, wat neer komt op zo'n 7 euro 50.

Ik draag in mijn dagelijks leven een maat 40/M, en dit shirt in de maat M paste goed.

Je kunt het shirt bewonderen en eventueel kopen op http://www.irunathleticwear.com/

Hoe heb jij jouw loopshirts het liefst: strak, los of zelfs baggy?!

*Skights: tights met een rokje er aan vast

Similar Posts

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.