De reflecterende hardloper: Led Illumiseen Reflective Belt

veilig hardlopenDe dagen worden weliswaar al weer langer, maar 's ochtends is het nog behoorlijk donker. Zelfs nog om 8 uur! Ik ga dan ook niet de deur uit zonder allerlei lichtgevende toeters en bellen. Want als hardloper ben je een kwetsbare verkeersdeelnemer, en dus is het superbelangrijk dat je zichtbaar bent.

Op het gebied van veilig hardlopen zijn er allerlei hulpmiddeltjes. Een aantal heb ik ook wel eens besproken op Ren mama, ren.

Denk aan lichtgevende armbandjes, het Led Reflective Vest en LedsRunSafe .

Maar er is nog meer! En vandaag vertel ik jullie over de Led Illumiseen Reflective Belt.

 

Led Illumiseen Reflective Belt.

De Led Illumiseen Reflective Belt. is een lichtgevende riem. Hij geeft licht dankzij het 3M Scotchlite™ reflectie materiaal en de 'custom-designed fiber optics'. Met andere woorden: de Illumiseen Led Reflective Belt geeft ook licht als er niet een andere lichtbron op schijnt. Zoals een stel koplampen. En wat ik er helemaal fijn aan vindt is dat er geen batterijen aan te pas komen. Je kunt de riem simpelweg opladen met de bijhorende usb-kabel aan je computer!

In onderstaand filmpje wordt alles nog eens uitgelegd!

Product specificaties

Laten we deze handige lichtgevend riem eens nader bekijken!

  • D eLed Illumiseen Reflective Belt. weegt 139 gram
  • Je kunt hem strakker of losser maken, dus hij past iedereen.
  • Je kunt hem opladen met een usb-kabel.
  • Hij is verkrijgbaar in drie kleuren: groen, rood en geel.
  • Je kunt hem om je middel dragen. Maar ook over je schouder zoals je een schoudertas zou doen. Als je genoeg geld hebt, koop je er twee en draag je ze tegelijk als een soort kruis.

illumiseen reflective belt

Mijn ervaringen met deLed Illumiseen Reflective Belt.

De Led Illumiseen Reflective Belt. is mijn favoriete veiligheidsmaatregel als het om hardlopen gaat. Omdat hij ook licht geeft als er een autolampen op schijnen voel ik me er extra veilig mee. En ik vind het echt geweldig dat ik geen gezeur heb met batterijen. Mijn enige minpuntje aan deze riem is dat de usb-poort in de riem niet zo sterk is. Toen ik hem een keer opnieuw wilde oplaten, brak er een stukje plastic af : (

Daardoor krijg ik de usb-kabel er niet meer goed in, en kan ik hem niet meer goed opladen.

veilig hardlopen
Dit ben ik op een winterochtend met de Led Illumiseen Reflective Belt om.

Conclusie over de  Led Illumiseen Reflective Belt.

Ik vind de Led Illumiseen Reflective Belt. een echte aanrader. Mijn enige tip is: wees voorzichtig met de usb-poort als je hem wilt opladen.

Praktische informatie

De  Led Illumiseen Reflective Belt is helaas alleen te koop via amazon.com en toen ik deze post schreef verstuurden zij niet naar Nederland! Maar er is een alternatieve versie te koop op amazon.co.uk. Die kost daar inclusief verzendkosten zo'n 22,-.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.