Reacties

Looproutes — 7 reacties

 1. Ik ben net als jij: ik heb er ettelijke. Maar voor de 5, 10 en 15 heb ik vaste. En ik weet bij elke boom hoe laat ik er langs moet lopen!

  Leuke log dit, zo herkenbaar!

 2. Ik loop teveel dezelfde toer feitelijk. Mijn 10km toer doe ik als 't nog licht is en mijn 5km toer als 't donker is.
  En als ik tijd heb, dan probeer ik eens iets nieuws uit, of iets dat niet start bij mij thuis.

 3. Op dit moment één. Rond de recreatieplas bij ons dorp. Er ligt een (redelijk) verhard pad rond en ik loop grotendeels in de schaduw. Met uitzicht op het meer. Fantastisch! In de winter zal ik uit moeten wijken naar andere routes, denk ik. Dan is het rond het meer te moddering om fatsoenlijk te kunnen lopen. Voor de afwisseling loop ik trouwens de ene keer linksom en de andere keer rechtsom. Dat is echt een heel andere ervaring :-).

 4. ik die 5 jaar dat ik loop heb ik elk fietspad in Alphen aan den Rijn naar alle omliggende plekken wel gezien. Mijn looproutes zijn niet meer te tellen. Vaak verander ik mijn route, ga dwars door woonwijken om toch weer wat nieuws te zien. Veel leuker is om in andere omgevingen te lopen. Spreek met vrienden of vriendinnen af om je duurloop eens bij hen te doen. Zo heb je een leuke persoonlijke gids en zie je een andere omgeving. Have fun!

 5. Zelf heb ik ook een aantal verschillende routes met ook een andere lengte. Het lopen in de natuur biedt trouwens door de wisselling van de seizoenen naar mijn idee ook al meer variatie.
  Op vakantie gaan de loopschoenen ook mee en inmiddels heb ik in Zweden en in Amerika (op de Golden Gate Bridge) gelopen. heerlijk

 6. Ook ik heb verschillende routes die ik kan uitbreiden of inkorten.
  Net wat nodig is om aan mijn voorgenomen km te komen. En als het dan lekker gaat, maak ik er gewoon een lus extra aan.

  Maar ik heb niet halverwege van die leuke koffieadresjes!

  Vindt je blog altijd geweldig leuk!

  Hardloopgroetjes van een andere rennende mama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder