Ren mama, ren!Hardloop perikelen6 Tips om er goed uit te zien tijdens het hardlopen

Reacties

6 Tips om er goed uit te zien tijdens het hardlopen — 4 reacties

  1. Jeetje ben je sportief bezig (voor jezelf) moet je dan ook nog bedenken hoe anderen naar je kijken ?? Nou ik dacht het niet !! Als ik uit eten ga trek ik mooie kleding aan en denk aan mijn make-up.

    • Ben het heel erg met je een Lyanda... sporten doe je in functionele kleding en make up is niet belangrijk maar wel bescherming tegen de zon. Ik heb wel dat ik me in bepaalde shirts mooier voel en soms helpt me dat bij de sportprestatie.

      Groetjes,

      Dorothé

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder