6 Tips om er goed uit te zien tijdens het hardlopen

5 tips om er goed uit te zienAls een beetje echte hardloper hoor je je natuurlijk niet druk te maken over je uiterlijk tijdens het hardlopen. Daarvoor zijn jouw gedachten veels te diep natuurlijk.

Maar mocht je nou toch ook wat oppervlakkige gedachtes hebben, en je wel druk maken over je looks tijdens het hardlopen, dan zijn hier wat handige tips!

 1. Zorg voor een goede sport bh: niet te wijd waardoor je meisjes alle kanten uit deinen. Maar ook niet zo strak dat je er vetrolletjes van krijgt.
 2. Zorg voor hardloopkleding voor dames die ádemt. Warm krijg je het toch wel van hardlopen, maar met de juiste kleding blijft het draaglijk en verander je niet helemaal in een tomaat.
 3. 'Als je haar maar goed zit, dan zit je jippiejajee!' zong popgroep Vulcano. Heb je lang haar? Steek het dan vast in een vlotte paardenstaart of knotje. Bij kort haar kun je gebruik maken van zo'n bondi band om je kapsel in toom te houden. Invlechten werkt ook uitstekend.
 4. Kies je hardloopbroek of tights met beleid! Korte zwarte tights zijn erg lastig tenzij je superslank bent. Een hardlooprokje verhult een heleboel, en je ziet er leuk mee uit.
 5. Wees zuinig met make-up! Zelf draag ik toch al nooit make-up maar houd je van eyeliner en mascare, pas dan op voor de Panda-look. Als je opgemaakt wilt hardlopen en er goed uitzien, zorg dan voor make-up die niet uitloopt.
 6. Check jezelf in ramen van auto's! Waarvoor staan die auto's er anders dan om als spiegel voor jou te dienen. Fiks wat er niet goed uit ziet!

Similar Posts

4 Comments

 1. Jeetje ben je sportief bezig (voor jezelf) moet je dan ook nog bedenken hoe anderen naar je kijken ?? Nou ik dacht het niet !! Als ik uit eten ga trek ik mooie kleding aan en denk aan mijn make-up.

  1. Nee hoor Lyanda, je hoeft absoluut niet te bedenken hoe anderen naar je kijken. Maar voor hardlopers die dat wel doen, is dit een handig lijstje.

  2. Ben het heel erg met je een Lyanda... sporten doe je in functionele kleding en make up is niet belangrijk maar wel bescherming tegen de zon. Ik heb wel dat ik me in bepaalde shirts mooier voel en soms helpt me dat bij de sportprestatie.

   Groetjes,

   Dorothé

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.