KidRunner: nieuwe manier om te lopen met je baby/peuter

kidrunner

Je had natuurlijk al de babyjogger. Dat is een buggy/wandelwagen die zich heel goed leent om mee te hardlopen. Maar nu is er iets nieuws: de kidRunner!

Wat de kidRunner zo opvallend maakt is dat je hem trékt in plaats van duwt! Terwijl je een babyjogger voor je hebt, komt de kidRunner achter je aan. Zie ook het plaatje hierboven.

Over de kidRunner

 • De kidRunner is heel licht. Hij weegt maar 8 kilo. Dat is de helft minder dan traditionele babyjoggers.
 • Je hebt je handen vrij!
 • Je kunt je kind vastzetten met een 5-punts gordel.
 • De kidRunner is waterdicht.
 • Je trekt de kidRunner met een soort harnas!

Will Warne, medewerker aan de kidRunner zegt:

' Being a parent is hard. Running is hard. Until now, combining the two was even harder. As parents, we want to get outside and run with our kids, but jogging strollers have seen little to no innovation. Our Ambassadors are committed to using, testing and refining kidRunner, so we canbring back the joy of running to all parents.'

De kidRunner in actie

In onderstaand filmpje zie je de kidRunner in actie. De dame die hem trekt rent over allerlei soorten terrein. Wat me wel opvalt is dat de kidRunner behoorlijk op en neer hobbelt. Ik stel me zo voor dat je kind wel hartstikke zeeziek wordt...

kidRunner: nog niet op de markt

kidRunner is nog niet op de markt. Op 4 mei werd het project op Kickstarter gezet met als doel 50.000 dollar te verzamelen. Van dat geld worden 15 kidRunners gemaakt. En als alles goed gaat, is het de bedoeling dat in 2016 de kidRunner echt te koop is.

Dus als je de kidRunner een goed initiatief vindt, steun het dan op Kickstarter!

Ik ben inmiddels uit de kleine kinderen, maar ik ben vóór alle uitvindingen die hardlopen met kleine kinderen makkelijker maken.

Wat vind jij van het idee van de kidRunner?

Similar Posts

3 Comments

 1. Aaah dat hobbelen valt nog mee. Het wiegt je kind in slaap. Ik vraag me alleen af of het niet saai is voor het kind: het kan niet echt om zich heen kijken.
  Bij zo'n futuristisch ontwerp vallen mij de wielen op. Die kunnen ook wel wat sportiever!
  Lijkt me best een handige vinding.

 2. Ik weet niet of ik hier zo enthousiast over ben. Misschien moet ik even wennen 😉 ik ben ook vóór rennen met kinderen maar het moet wel charmant blijven 🙂

  1. Ik vind het er ook niet zo heel comfortabel uitzien. Maar het idee vind ik leuk. Ik ben benieuwd of het ze gaat lukken om genoeg geld in te zamelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.