Pizzadoosrunning

pizzadoosrunningAls ik dit nieuwtje op 1 april had gelezen, dan had ik gedacht dat het een 1 april grap was, maar aangezien New York Pizza het nieuws eind maart al verkondigde zal het toch wel waar zijn: New York Pizza gaat hardlopers in zetten om pizza's te bezorgen! Dat is nog eens een milieuvriendelijk, en bijzonder idee! Het plan is om uiteindelijk de helft van alle pizza in de zogenaamde 'golden mile' (1,6 km rondom een New York Pizza vestiging) te bezorgen.

Pizzakoeriers nu al getraind

Blijkbaar worden er nu al pizzakoeriers getraind om met een pizzadoos te rennen. Die training lijkt me niet verkeerd, want het lijkt me niet fijn om mijn pizza helemaal door elkaar gehusseld te krijgen. Maar als ik denk aan de looptechniek van bijvoorbeeld chirunning lijkt het me zeker mogelijk om met de juist hardlooptechniek zo'n pizza ongeschonden te bezorgen. Bovendien draagt de koerier de pizza in een speciale rugzak, wat ik dan weer minder ludiek vind. Het stoerste zou natuurlijk zijn om door de straten te rennen met de pizza triomfantelijk op één hand.

Speciale bezorgschoen?!

Saucony zou zelfs al bezig zijn met de ontwikkeling van een speciale bezorgschoen… Ik type het en ik kan het bijna niet geloven… Is dit echt serieus?!

Ik denk dat ik binnenkort ook maar eens met een pizzadoos ga hardlopen. Wellicht wordt het een nieuwe trend: Pizzadoosrunning!

Similar Posts

2 Comments

  1. Geweldig initiatief, dan raken we tenminste van al die vreselijke scooters af met bezorgers die zo levensgevaarlijk rondrijden.

    groetjes,

    Doroth

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.