Evy Gruyaert in de wereld draait door!

hardlopen met evyHardlopen met Evy is voor menigeen de sleutel tot succesvol hardlopen. De opbouw van de podcasts van Start to Run, en Evy's bemoedigingen  begeleiden je van je luie bank naar 5 kilometer. En als je vijf kilometer onder de knie hebt, is er ook een podcast van 5 naar 10 kilometer verkrijgbaar.

Hardlopen met Evy: de kracht van de Start to Run podcasts

Evy heeft menigeen van de bank afgekregen met hardlopen met Evy! De sleutel van het succes van de podcasts is dat ze hardlopen overzichtelijker maken. Evy vertelt wanneer je mag stoppen, hoe lang je nog moet, en wanneer je weer moet beginnen. Dat geeft de beginnende loper houvast. In plaats van gewoon maar als een wilde te beginnen te rennen, en dan na 3 minuten hijgend neer te vallen, helpt de Start to Run podcast je het rustig op te bouwen. En dan blijkt hardlopen verrassend leuk en fijn te zijn.

En het handige aan Evy's podcasts is natuurlijk dat je geen trainingsschema's hoeft uit te printen, of mee te nemen.

Enkele populaire oneliners uit rennen met Evy

'Ik ben fier op u'
'Kom aan'
'Zet door'

Hardlopen met Evy bij De Wereld Draait Door

In De Wereld Draait Door vertelt Evy dat er ook podcasts gaan komen voor langere afstanden, en zelfs een heuse marathon. Ook vertelt Evy dat er een cultuuromslag heeft plaatsgevonden. Vroeger was je een 'freak' als je liep, en nu vinden mensen het raar als je niet loopt. Dankzij mp3-spelers is lopen bovendien niet langer saai, aldus Evy. Matthijs van Nieuwkerk, het populairste en irritantste jongetje van de klas kickt zichtbaar op Evy's Vlaamse accent...

Bekijk hier onder een interview met Evy in De Wereld Draait door!

Hardlopen met Evy: het nieuwe boek bestellen?

Start to Run, nieuwe editie is voor 19,99 verkrijgbaar bij Bol.com!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.