|

Hardlooptherapie

Ik heb het me de laatste elf jaar, sinds ik ging hardlopen regelmatig afgevraagd: 'Hoe zou ik zijn geweest als ik niet ging hardlopen?'

Hardlopen voert stress af

Hardlopen bleek een efficiënte manier om tot mezelf te komen. En bovendien een goede manier om opgekropte stress over huilende baby's, en ruzieënde kinderen er eens even uit te rennen.

Rennen bij stress is dan ook een gezonde, natuurlijke reactie.

Lees hier meer over hardlooptherapie.

Similar Posts

4 Comments

 1. Hi Nicole,

  Na de marathon heb ik een maand niet gerend om goed te herstellen.

  Dit schreef ik erover op mijn blog: http://djaktief.wordpress.com/2012/05/13/back-on-the-road-again/

  "Back on the road again voelt wel goed. Het is alsof het lopen een ruggengraat is in mijn leven. Het houdt me overeind en het is de kapstok waaraan ik alles ophang. Een maand niet lopen betekende dat ik uit mezelf wakker werd vóór de wekker. Ik had een uur minder slaap nodig per nacht! Ik sliep ook minder makkelijk in. Ik bleef hangen bij tv, boek – al dan niet met alcoholische of andere versnapering- en verstoorde zo mijn dag/nachtritme. Ik heb geen dip gehad na deze marathon, maar omdat ik niet buiten rende, waaide er ook geen frisse motiverende wind door mijn hoofd. De gezinsbesognes, stress en en andere zorgen bleven in mijn hoofd en lijf zitten, maar de emmer is niet overgelopen gelukkig."

  groetjes,

  Dorothé

Comments are closed.