Hardlopen rondom Kerst

hardlopen rondom kerst

Als ik 's ochtends om 7.15 de deur uit ren dan is het behoorlijk donker.

Sterker nog, als ik net de deur uit ren zie ik geen hand voor ogen. Op goed geluk hobbel ik dan over de zandweg, en hoop maar dat ik niet per ongeluk in een kuil trap en mijn enkel verzwik. Gelukkig wordt het meestal snel beter als mijn ogen aan het donker wennen. Maar toch. Hardlopen in het donker is niet eenvoudig.

Update oktober 2020 Inmiddels draag ik een lamp van Decathlon om het pad voor mij te verlichtingen. Zie ook: Hardlopen verlichting.

Kerstverlichting tijdens het hardlopen

Maar juist in deze donkere dagen valt de kerstverlichting die mensen overal aanbrengen goed op. Het eerste stuk zie ik hoogstens hier en daar een kerstboom, maar als ik Westendorp binnen ren wordt ik getrakteerd op een enorme nep vuurpijl met een vuurspugende ster. En ook staan her en der grote verlichte kerstbomen.

Daarnaast gluur ik graag bij iedereen naar binnen. Je ziet in één oogopslag of mensen al een kerstboom hebben. Sommigen hebben ook engelen en sterren in hun raam hangen. Daar kan echt van genieten! Hardlopen rond de Kersttijd is een lust voor het oog!

Zo bont als bij het huis bovenin deze post maken ze het in mijn woonomgeving (helaas) nog niet.

Het lijkt me best leuk om 's avonds een speciale Kerstloop te doen, langs kakelbont verlichte huizen!

Ga jij nog hardlopen tijdens de kerstdagen?

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.