Chocolade Kerstmannen en hardlopen

hardlopenChocolade Kerstmannen nuttigen is zeer aangenaam.

De chocolade laat zich makkelijk breken en smelt langzaam in de mond. Maar nadat het laatste stuk in de mond is gestoken overvalt de eter een gevoel van onvrede. En in de nasleep, die uren kan duren, voelt men zich vadsig en opgeblazen en neemt zich voor: 'Ik vreet nooit meer in één keer zo'n kerstman op!'

Hardlopen kan minder aangenaam zijn dan chocolade snoepen

Hardlopen daarentegen kan minder aangenaam zijn. Men wordt bezweet en moe, het hoofd loopt rood aan en de haren worden wild. Maar nadat de laatste kilometers zijn afgelegd overvalt de hardloper een gevoel van vreugde. Deze emotionele nasleep duurt vele uren, en zorgt voor gevoelens van voldoening, tevredenheid, moed, zelfvertrouwen en optimisme en het voornemen: 'Het gauw nog eens te doen'.

Men vrage zich af: 5 minuten Chocolade Kerstmannen genot en uren van vadsigheid. Of 30 minuten fysieke inspanning, en uren van genot en plezier.

Kiest men voor de korte termijn of de lange termijn?

Beide kan ook

Voor hen die niet kunnen kiezen is er de optie van beide mogelijkheden gebruik te maken. Men nuttige de Chocolade Kerstman en om gevoelens van vadsigheid te bestrijden rent men 30 minuten.

Zo heeft men het beste van twee werelden.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.