Goede hardloopwensen voor 2019

hardlopen in 2019

Ik wens iedereen een voorspoedig 2019 met veel hardloopplezier en weinig of geen loopblessures!

Moge je je doel bereiken, en genoegen beleven aan de weg er naar toe : )

Mijn hardloopwensen voor 2019

Mijn hardloopwensen voor 2019 zijn simpel: ik hoop door te kunnen gaan met mijn dagelijkse looprondjes. Doelen heb ik niet, en ik ben ook niet van plan om mee te doen aan hardloopevenementen of wedstrijden. Hardlopen maakt me al jaren lichamelijk en mentaal gezonder, en ik hoop nog heel lang gebruik te kunnen maken van de positieve effecten van hardlopen.

Heb jij specifieke plannen voor 2019?

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.