De man met de hamer en de man met de haak

Vergeet de man met de hamer! Ik heb meer last van de man met de haak. Zie je de man met de hamer tenminste nog aan komen, de man met de haak valt je laaghartig van achteren aan door de zin van hardlopen in twijfel te trekken. Vanochtend was het weer raak.

Ik liep blijmoedig de zonsopgang tegemoet en overpeinsde hoe mooi het leven kan zijn, toen de man met de haak toesloeg. 'Waarom doe je dit,' fluisterde hij. 'Je wordt er moe en zweterig van, en het is saai.'

Meteen voelde ik hoe mijn voeten begonnen te slepen. Moeizaam ploegde ik verder, maar het was alsof ik door de schenkstroop waar de kinderen hun pannenkoeken in verdrinken liep.

Mijn aanvankelijke vreugde verdween als sneeuw voor de opkomende zon.

Gelukkig kwam ik na vijf kilometer de man met de hamer tegen, en die sloeg de man met de haak tegen de vlakte.

Opgelucht rende ik verder en jubelde luid een medley van 'Girls just wanna have fun!' en 'Get your motor running!'

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.