Ren mama, ren!HardloopkledingSportsokken van de Kruidvat: sport footies

Reacties

Sportsokken van de Kruidvat: sport footies — 2 reacties

  1. Ik koop de hardloopsokken bij de Lidl en de Aldi. Die zijn ook goed. Bij Kruidvat heb ik vorig jaar van die lange sokken gekocht voor de winter. Die zitten ook goed. Niet alle sokken van Kruidvat zijn inderdaad even goed.

  2. Zulke sokjes draag ik alleen in mijn sneakers op een casual day (lees: als ik naar de stad trek enzo). Nooit om te lopen. Gegarandeerd dat ik thuis kom vol blaren en weer een teennagel minder 😀 Ik draag eigenlijk altijd hardloopkousen van Decathlon die tot net boven mijn enkel komen. Naadloos, nemen het vocht goed op en zijn zodanig 'geweven' dat er op bepaalde plaatsen extra steun wordt gegeven (zoals in de enkel).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder