Running shorts van de Bristol

Bristol sportkleding

Het is overal uitverkoop. En zo kon het gebeuren dat ik bij de Bristol twee running shorts kocht.

Want nu het tropisch warm is, is elke kledinglaag me eigenlijk al te veel. Het liefst liep ik nakend, maar ja, dat is ook al zo wat. Dus luchtige kleding is dan 'the next best thing'.

En dat zijn deze running shorts van de Bristol zeker. Ze waren voor de helft van de prijs, dus ik kocht er maar meteen twee voor 15,-. Een neutrale zwarte, en een vrolijke lichtblauwe versie.

Running shorts van de Bristol

Deze running shorts zijn van het Bristol huismerk Panther. Ze zijn gemaakt van speciaal materiaal dat vocht van je lichaam wegtransporteert. Anders had ik ze ook niet gekocht. Ik koop alleen maar hardloopkleding met dat soort kwaliteiten.

Maatvoering van deze running shorts

Ik draag in het dagelijks leven een maat 40/Medium. Deze running shorts kocht ik in maat L. Alle andere maten waren op. Bovendien houd ik niet van strakke kleding. En omdat er een touwtje in de taille zit, kun je deze running shorts strakker trekken. Niet dat ik dat doe trouwens. Ik vind het juist fijn om ze lekker laag op de heupen te dragen. Bovendien vind ik ze anders ook wel erg kort.

bristol folder
De running shorts in actie!

Running shorts van de Bristol in de praktijk

Ik vind ze fijn! Inmiddels heb ik ze al meerdere dagen gedragen. De lichtblauwe versie om precies te zijn. Want die maakt me vrolijk, en geeft me een fleurig gevoel. En ze voelen net zo luchtig als ik graag wilde. Ik loop meestal rond 7.15 en dan vallen de hoge temperaturen nog wel mee. Maar na een tijdje lopen krijg ik het toch al snel stikheet. En dan biedt dit broekje me een luchtig gevoel.

Ik draag er een wit hardloophemdje bij dat ik al jaren heb en dat heel erg 'pilt'. Maar ach, ik loop zo hard dat niemand dat ziet ; )

Running shorts van de Bristol aan de binnenkant

Hier onder een foto van de running shorts van de Bristol nadat ik ze binnenstebuiten heb gekeerd. Ik denk dat de zichtbare naden een teken van 'goedkoop' zijn. Ik draag nooit dure shorts, maar ik stel me zo voor dat die geen naden hebben.

goedkope hardloopkleding

Conclusie over de running shorts van de Bristol

Ik ben blij met mijn aankoop van deze running shorts. Hoewel ik eigenlijk het meest van hardlooprokjes houd, hebben die als nadeel dat ze een dubbele laag hebben: er zitten meestal shorts onder. Hardlooprokjes met slipjes zijn wat dat betreft fijner als het buiten warm is.

Ik moet wel toegeven dat ik deze running shorts best erg kort vind voor mijn 46-jarige lichaam... Maar nou ja. Er zijn mensen die met ontblote bierbuik gaan winkelen. Dan kan ik best hardlopen in deze shorts vind ik.

Praktische informatie over deze running shorts van de Bristol

Ze kosten op dit moment 7,50 maar er is niet meer veel keus als het gaat om de maat. Ze zijn verkrijgbaar in leuke kleurtjes. Ze hadden bijvoorbeeld ook nog een mintgroene.

Voor de nieuwste aanbiedingen van de Bristol verwijs ik je graag naar de Bristol folder. Hoewel ze daar bizar genoeg alweer de wintercollectie aanbieden!

Wat trek jij aan tijdens het hardlopen in tropische temperaturen?

Similar Posts

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.