Het gloednieuwe SPECTRA PACK van PUMA; wat is jouw liefde voor lopen?

hardlopen puma

Het leven anno 2021 kent zo haar uitdagingen. De coronacrisis, de Taliban die Afghanistan heeft bezet, de klimaatcrisis...

Mijn ervaring is dat hardlopen altijd helpt!

Hardlopen relativeert, en daarna voel je je altijd weer optimistischer!

PUMA wil ook zorgen voor positiviteit en optimisme met hun 'Only See Great platform'. Onderdeel van dit positieve platform is de Spectra Pack. Daarmee wil PUMA inspireren tot:

  • Optimisme
  • Zelfvertrouwen
  • Hoop
  • Solidairiteit

PUMA lanceert SPECTRA PACK: een kleurrijke collectie waar je blij van wordt

PUMA lanceert met het SPECTRA PACK een collectie waar je spontaan zin van krijgt om te gaan lopen. Voor deze speciale collectie zijn de Puma Velocity Nitro, de Magnify Nitro en de Electrify Nitro in een nieuw jasje gestoken. Met de collectie motiveert PUMA je om je doelen te bereiken, precies op het moment dat het lijkt alsof een aantal hardloopevenementen weer door mogen gaan.

Het beste van allemaal?

Influencer Japke Janneke geeft je ook nog eens een flinke motivatieboost om te gaan lopen!

Japke over haar liefde voor het lopen

'Door te rennen ben ik meer in mezelf gaan geloven en op mijn kracht gaan vertrouwen. Nu mijn lichaam verandert door mijn zwangerschap, voel ik alleen nog maar meer hoe krachtig ik ben & waar ik toe in staat ben. Zo blijf ik mezelf verbazen.De samenleving vertelt je talloze verhalen. Over wie je bent of zou moeten zijn. Over wat je doet of zou moeten doen. Dat maakt het lastig om te geloven in jezelf. Door te rennen schud ik deze oordelen van me af, en kies ik om mijn eigen pad te volgen.'

Bereik jouw hardloopdoelen met het SPECTRA PACK van PUMA

Ga jij voor een nieuwe PR? Streef je ernaar om binnenkort 5K aan één stuk te lopen? Of ben je hard aan het trainen voor een marathon? Het SPECTRA PACK van PUMA motiveert je om veranderingen los te maken en je hardloopdoelen te bereiken. Je herkent deze bijzondere collectie aan het kleurrijke bovenwerk en het inmiddels iconische PUMA logo aan de binnenkant van de PUMA hardloopschoenen.

Scoor het SPECTRA PACK van PUMA bij RunningDirect

Benieuwd geraakt naar de hardloopschoenen van PUMA? Je scoort het SPECTRA PACK van PUMA bij RunningDirect. Maar ook voor PUMA hardloopkleding ben je bij deze hardloopspecialist gegarandeerd aan het juiste adres.

Tot slot

Ik ben even gaan kijken op RunningDirect en kwam daar onder andere deze bijzondere hardloopbh tegen:

hardloopbh

Leestips

Hardloopmotivatie en inspiratie

Ben je een praxis hardloper of een poiesis hardloper?

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.