Zijn er bellende en whatsappende hardlopers?

whatsappenAls hardloper ben ik meestal niet zo blij met scholieren op de fiets. Want vaak hebben ze dopjes in hun oren, en met een beetje pech zijn ze druk aan het whatsappen met hun smartphone. Oftewel: ze letten niet goed op! Dan zie ik ze op me afkomen, druk whatsappend...

Bellen in de auto: 250.- boete

Als je in de auto zit te bellen, en je wordt betrapt krijg je een boete van 230 euro. Maar minister Schultz wil het gebruik van een mobieltje tijdens het fietsen niet verbieden, omdat zo'n verbod simpelweg niet hard te maken is. Want hoe ga je dit dan handhaven?

Ik vraag me af of er ook hardlopers zijn die tijdens het lopen aan het bellen of watsappen zijn?!

Herken jij je in de bellende en whatsappende scholieren? 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.