Plassen tijdens het hardlopen: deze rok maakt het makkelijk

hardlooprokjeAls ik weet dat ik ga hardlopen drink ik maar een klein beetje thee 's ochtends. Want ik wil niet onderweg aandrang krijgen om te plassen!

Maar met de Gotta Go Running skirt wordt plassen tijdens het hardlopen een stuk makkelijker! De Gotto Go Running skirt maakt het namelijk mogelijk om te plassen zonder dat de hele wereld je blote billen ziet. En dat komt omdat er een 'safety hatch' in het kruis zit met klittenband. Een soort luik! Als je moet plassen trek je het luik even los, en kun je discreet plassen. En daarna doe je de lap stof weer terug met het klittenband. Ook wordt het wisselen van een tampon makkelijk gemaakt met deze hardlooprok.

Ik vind het werkelijk een geweldige uitvinding!

Het verhaal achter de Gotta Go Running skirt

Het begon eigenlijk als een 1 april grap. Nicole DeBoom, eigenaresse van Skirt Sports, verstuurde begin april 2015 een email over de fictieve Trap Door™ Skirt. Een hardlooprok die vrouwen in staat stelde om discreet te plassen tijdens het hardlopen. Het was bedoeld als grapje, maar ze kregen overweldigend veel reacties! Er bleek een enorme behoefte aan een dergelijk product onder vrouwelijke hardlopers.

Wist jij dat 1 op de 3 vrouwen last heeft van stress incontinentie tijdens het hardlopen?

Deze statistiek is één van de redenen dat vrouwen massaal reageerden op de zogenaamde Trap Door™ Skirt.

Uitleg van de Gotta Go Running skirt in woord en beeld

In onderstaande video legt bedenker Nicole DeBoom uit hoe het werkt.

Het project staat op Kickstarter, en ze hebben inmiddels het minimale bedrag om de Gotta Go Skirt werkelijkheid te maken gehaald. Bekijk het project hier.

Praktische informatie over de Gotta Go Running skirt.

Door het Gotta Go Running skirt project te steunen op Kickstarter kun je er eentje kopen. Voor één zo'n hardlooprok betaal je 75 USD oftewel  zo'n 68 euro. De verwachte leverdatum is ergens in mei 2016.

Ik vind het zelf nog vrij duur, hoewel dit hardlooprokje het wellicht wel echt waard is.

Wat vind jij van deze hardlooprok?

Similar Posts

2 Comments

  1. Inmiddels weet ik welke plekjes is voor eens sanitaire stop kan bezoeken. Gelukkig ligt er vaak ook wat horeca op de route. Daar stop ik wat in de fooienpot als ik er met een andere gelegenheid ben ter vergoeding van mijn toiletbezoek.

    Ik zou wel geïnteresseerd zijn in een tight van Gottago vooral voor in de winter want dan koel je zo vreselijk af met je blote billen achter een boom. Probleem blijft dan dat je nog met je ondergoed zit. In de winter draag ik meer laagjes om 'de waterleiding' warm te houden zullen we maar zeggen.

    De prijs is wel hoog maar als je er meer jaren mee doet valt het wel mee.

    Groetjes,

    Dorothé

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.