Nieuwe tights van de Hemarkt

running tights

Ik heb de trend van kakelbonte hardloop tights altijd geschuwd. Ik vind zwarte tights in het algemeen toch net wat mooier en eleganter staan. Voor zover tights überhaupt elegant kunnen zijn.

Maar afgelopen zaterdag kocht ondanks mijn afkeer van bonte tights, toch twee paar hardloop tights bij de Hemarkt. Dat is een soort zusje van de Hema waar ze producten tegen hele lage prijzen verkopen.

Nieuwe hardlooptights van de Hemarkt

De oorspronkelijke prijs van deze hardloop tights was 19,95. Nu waren ze afgeprijsd naar 6,-. En vervolgens was ook nog het tweede item gratis! Dus kocht ik 2 capri hardlooptights voor maar 6,-. Oftewel 3,- per stuk. Goedkoper wordt het volgens mij niet.

Uiteraard heb ik gecontroleerd of ze van speciaal technisch materiaal zijn gemaakt, en dat was het geval. Anders had ik ze niet gekocht. Dan had zelfs de lage prijs me niet kunnen vermurwen.

Hema capri hardloop tights in de praktijk

Nadat vannacht de temperaturen lokaal tot rond het vriespunt daalden, durfde ik niet meer in mijn hardlooprokje te gaan lopen. Dus pakte ik mijn nieuwe capri tights. Een mooi compromis tussen blote benen en lange tights tot op de enkels.

En gelukkig liepen ze prima. Ze kropen niet op, en ze zakten ook niet af, dankzij het touwtje in de tailleband dat je kunt aantrekken. (Zie hier onder)

hema tights

Aan de binnenkant van de achterkant van de tights zit een heel klein zakje. Ik heb het gemeten en het is ongeveer 8 bij 6 cm. Erg klein dus. Veel meer dan een sleutel kan er denk ik niet in.

running tights

Conclusie over de Hema running tights

Op basis van mijn hardlooprondje deze ochtend zijn deze Hema hardloop tights een goede aankoop. En ze zijn een goede overbrugging tussen hardlooprokjes en enkellange tights. Die laatste hoop ik zo lang mogelijk uit te stellen!

In totaal heb ik 3 paar capri hardlooptights. Mijn tights van de Action, waar kleine gaatjes in zitten omdat een hond me in mijn rechterbil beet. En deze twee van de Hemarkt.

Recent kocht ik bij de Hema een leuke groene sportlegging.

Hoeveel paar hardloop tights heb jij?

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.